Ruta dels grafitis : ‘Abstracte, un riu d’art’

Una ruta pels jardins del Túria, descobrint els seus grafitis i murals

El jardí més internacional de la ciutat, el del Túria, s'ha transformat en un museu d'art urbà a l'aire lliure.

Sota el títol «Abstracte, un riu d’art», espais com els ponts, les pistes esportives i les casetes de jardineria que es troben al llarg dels quasi 10 quilòmetres del seu recorregut s'han convertit en llenços oberts per a l’street art.

Així, un total d'11 artistes del món del grafiti i l'art abstracte han participat en aquest projecte amb l'objectiu de crear un mural al llarg del Jardí, des del parc de Capçalera fins al pont de Montolivet. Hi ha intervencions de Sandra Betancourt, Murone, älex Marco, AALL, Capi Cabrera, Rubén Viard, Nico Barrios, Roice183, Rubén Tortosa, Ángel Toren, Kaufman i Zurik.

Pots veure més informació de cadascun dels artistes ací.

MURALS DE LA RUTA

Dotze artistes són els encarregats d’aquesta ruta artística: Sandra Betancourt, Zurik, Álex Marco, Rubén Viard, AALL (Aaron Mr. Simon & Lluís Salvador), Cape Cabrera, Rubén Tortosa, Roice183, Nico Barrios, Murone, Ángel Toren i Kaufman.

 

RUTA ARTÍSTICA A PEU O AMB BICI

A peu o amb bici la ruta ‘Abstracte, un riu d’art’ és una ruta artística que recorre dotze murals en bases de ponts, espais esportius i casetes de jardineria al llarg dels Jardins del Túria.

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

jardin del turia con fondo de ciudad de las artes y chicos con bicicletas
Lloguer de Bicicletes
jardín del Turia
Jardins del Túria a València