València: saludable, sostenible i segura

Mai fins ara els termes de salut, seguretat i sostenibilitat havien cobrat tanta importància. El turista ja no busca preu o modes, sinó un lloc de vacances on sentir-se segur, integrat a la comunitat local i responsable amb la destinació que visita. I tot ho pot trobar a València.

La ciutat més saludable del món

Per les seues hores de llum, elevada esperança de vida, reduïts índexs de contaminació i baixes taxes d'obesitat, València s'ha declarat la ciutat més saludable per viure a tot el món. A aquesta conclusió va arribar l'estudi realitzat per la comparadora de productes financers britànica Money, quals destaca el clima ideal de la ciutat, els beneficis en la salut de la dieta mediterrània o l'estil de vida relaxat dels valencians.

Pioners en sostenibilitat

València s'ha compromès a ser una ciutat amb un impacte mediambiental turístic zero en 2025. Però per poder actuar, calia mesurar. I és el que va fer València: calcular la petjada de carboni de la seua activitat turística i certificar-la, convertint-se en la primera destinació turística en el món en fer-ho. Després, va iniciar un projecte també pioner, col·locant etiquetes intel·ligents que ofereixen la petjada de carboni en temps real d'alguns atractius turístics per buscar així accions que la redueixen i compensen en un futur pròxim.

Ciutat segura 

En els últims mesos, la província de València ha mantingut una de les incidencies acumulades de COVID més baixes de tot el país.

Tot i les restriccions derivades de la pandèmia, la ciutat s'ha posicionat com a destí segur per a albergar competicions esportives, després de l'èxit en l'organització de la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa, la Lliga MAPFRE de Tennis, el GFI Marxa Ciutat de València, l'NN World Record Day, la Copa del Món de Triatló, els GP de Motociclisme a Cheste o la Marató i Mitja Marató Elite Edition.

Sello Valencia Sostenible

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

consulta a paciente
València destí de Salut
detalle dos enfermeros en un hospital
Especialitats mèdiques a València
detalle material médico
Hospitals i Clíniques a València