Escalant Centre Teatral

Landerer, 5 Bajo - 46003 - Valencia

Zona turística: 
Centre Històric

El Teatre inicia la seua activitat en 1985 i des de llavors s'organitza basant-se en les seues Produccions i Coproduccions, Festivals i Cicles i Gires.
Oferix representacions OBERTES AL PÚBLIC cada diumenge a les 18h i per a GRUPS en dies lectius al matí, prèvia concertació.

PRODUCCIONS:
Són la base de la programació del teatre. Fins a l'actualitat s'han creat uns 40 espectacles, la majoria d'ells realitzats per companyies i professionals valencians.

Es tracta de propostes de gran format que s'exhibixen al llarg d'un trimestre a partir de la seua estrena. Posteriorment ixen de gira i finalment es reposen al cap d'un parell de temporades.

COPRODUCCIONS:
De vegades, algunes companyies ens presenten projectes que pel seu interés o dificultat requerixen del suport públic. L'Escalante coproduïx amb elles a canvi d'una exhibició al nostre teatre.

GIRES:
Els nostres espectacles ixen de gira per tota Espanya, participant en festivals i programacions de diversos teatres i festivals.

FESTIVALS I CICLES:
Una sèrie de festivals i cicles complementen i enriquixen l'exhibició de les nostres produccions, donant al públic una visió més àmplia de la creació teatral tant a Espanya com en l'estranger.
Tradicionalment s'organitzen el Nadal a l'Escalante, Cicles temàtics, Menut Teatre, etc.

Interest data

TELÈFON: 
963 912 442
EMAIL: 
info@escalantecentreteatral.com
HORARIS: 

Lunes a Viernes de 9 a 13 h.
 Martes y Viernes de 17 a 20 h.

 Sábados de 10 a 12 h.

DIES DE TANCAMENT: 
diumenge

Com arribar

Bus: 
4
8
9
11
16
28
70
71
73
no-reserva