Skip to main content

VALÈNCIA

The official website

Per què València ha de ser la teua pròxima escapada

No és casualitat que haja sigut triada com la millor ciutat per a viure de tot el món per expatriats de més de cent nacionalitats diferents. Mediterrània, autèntica i rica en història, València s'està convertint en un dels destins més desitjats de tota Europa. Amb 300 dies de sol a l'any i una temperatura mitjana de 17°, València és una ciutat feta per a gaudir de la vida a l'aire lliure, també a la tardor.

Els seus més de 160 quilòmetres de carril bici permeten travessar-la de punta a punta, recórrer el jardí que la creua al llarg d'un antic llit fluvial, arribar fins a les seues platges urbanes, però també als dos parcs naturals connectats amb la ciutat. Rebostos naturals com l'horta que l'envolta, la mar i els arrossars de l'Albufera porten fins a les taules dels restaurants productes de quilòmetre zero per a delectar els paladars més compromesos amb la sostenibilitat.

I tot això, unit a 2000 anys d'història que esguiten el traçat urbà de monuments de totes les èpoques i contrasten amb l'avantguarda arquitectònica d'edificis com la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

No saps per on començar?
Ací tens una selecció del que no pots perdre't.  

 

El que no et pots perdre

Una selecció de plans i visites que t'enamoraran de la nostra ciutat 

I... on menjar i sopar?

Si t'abelleix donar-te un xicotet homenatge i provar plats locals, no et perdes els nostres consells 

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te