València Pet Friendly

València Pet Friendly

Pla de llocs pet friendly a València per a viatjar amb una mascota

Si estàs organitzant un viatge a València i no vols deixar la teua mascota a casa, ací tens totes les facilitats pet friendly que t'ofereix la ciutat per a gaudir junts de les vostres vacances.

 

On passejar amb el teu gos

València compta amb dos milions de m² de jardins, entre els quals destaquen els Vivers, el Jardí Botànic i el Jardí del Túria, gran pulmó verd de la ciutat que enllaça amb el Parc Natural del Túria i els seus més de 50 quilòmetres de sendes, perfectes per a eixir a passejar amb el gos.

 

A aquest gran espai verd se sumen els prop de 20 quilòmetres de platja. Les urbanes, les del Cabanyal i la Malva-rosa, estan unides per un passeig marítim per on pots recórrer el costat més mariner de València amb la teua mascota. La platja de Pinedo, al sud de la ciutat, té una àrea reservada per a gossos durant l'època estival. Si la teua mascota és de les que prefereixen trotar en espais naturals, el parc natural de l'Albufera es configura com l'escenari perfecte per a una escapada pels camins rurals que recorren el Saler i els arrossars limítrofs. El mateix ocorre amb l'horta valenciana, un compendi de barraques, camp i alqueries que conformen el paisatge verd agrícola que envolta la ciutat. Finalment, el parc natural de la serra Calderona permet gaudir de l'aire pur a només 40 minuts de la ciutat.

 

Com moure's

A excepció dels gossos pigall, no poden traslladar-se animals als mitjans de transport públics. Als taxis, dependrà de la voluntat del conductor i sempre que l'animal vaja subjectat per l’amo de manera que no ocupe els seients.

Als llocs públics, els gossos han d'anar subjectats amb corretja o cadena. És important que conegues els casos i circumstàncies en què la teua mascota ha d'usar/portar boç. Consulta-ho ací i no oblides posar-li’l. Hi ha zones de socialització canina repartides per tota la ciutat on els gossos poden estar solts

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

 

Zones Agility:

Jardí del Túria, baix del pont de Les Arts

Mercat d’Abastos

 

Principals zones de socialització canina:

Jardins del Reial

Tram VII, X i XI del Jardí del Túria

Plaça Enric Granados i carrer Borrasca, Patraix

Embarcador del Saler

 

Volar amb mascotes
Aeroflot  
Air Europa 
Alitalia  
Blue Air 
British Airways 
Easyjet 
Iberia
Fly One 
KLM 
Lufthansa 
S7 
Smart Wings 
Swiss
Tarom  
Transavia
Ukranian Airlines 
Volotea
Vueling

 

Viatjar amb tren

Renfe

 

Viatjar amb autobús

ALSA