Oficina de Turisme València - Platja

Passeig de Neptú 2, 46011 València

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Situada en zona plana, sense obstacles i amb rebaixes en voreres. Paviment homogeni. 

Disposa de connexió WIFI.

Auditiva

Accés:

Porta d'accés semiacristalada.

Recepció:

Taulell de 110 cm d'altura, sense mampara. Disposa de bucle magnètic d'inducció. Compta amb informació escrita sobre els serveis prestats. Recinte envidrat, permetent la comunicació visual amb l'exterior.

Física

Aparcament:

Una plaça reservada, d'almenys 220x400 cm, al Carrer Pavía, 23. Dos més en el número 37 del mateix carrer. Totes dues amb senyalització horitzontal i vertical. Itinerari accessible fins al lloc d'informació.

Accés:

Accés amb rampa de 7% d'inclinació, 80 cm de longitud i 86 cm d'ample. Sense passamans i sense vores laterals. Paviment antilliscant. Porta amb ample lliure de pas de 85 cm. Sense moll de retorn. Obertura cap a l'interior mitjançant tirador situat a 5-136 cm en l'exterior i manilla situada a 110-122 cm a l'interior.

Mobilitat:

Interior del recinte sense desnivell. Es pot inscriure un cercle de 131 cm de diàmetre. Taulell adaptat de 73 cm d'altura, 70,5 cm d'altura lliure inferior i 15 cm de fons lliure inferior.

Visual

Accés:

Accés amb rampa de 7% d'inclinació, 80 cm de longitud i 86 cm d'ample. Sense passamans. Inici i final de rampa no senyalitzat amb bandes tactovisuales. Paviment antilliscant. Porta semiacristalada amb senyalització visual contrastada.

Mobilitat:

Interior del recinte sense desnivell. Paviment antisdeslizante i homogeni. Sense obstacles ni elements voladissos que dificulten la circulació. Taulell de 110 cm d'altura amb il·luminació directa. Recinte envidrat amb àmplies fonts de llum natural. No disposa d'informació en braille. Compta amb informació i senyalització contrastada i grandària de font variable.

Detalls

  • Horaris
  • Dilluns, Dimarts: 10:00 to 16:50
  • Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte: 10:00 to 17:50
  • Diumenge: 10:00 to 13:50
  • Informació dels horaris

    La oficina permanece abierta entre mediados de junio y mediados de septiembre.