Hotel Barceló València

Avda. Francia, 11 (esq. Tomás Montañana) 46023 Valencia

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Situat en avinguda plana sense obstacles amb paviment regular homogeni. 

Permet l'accés de gos guia. 

L'horari del restaurant és de 10:30 a 00:00 h entre setmana. 

Possibilitat d'adaptar els menús per a persones celíaques, diabètiques i al·lèrgiques.

Auditiva

Aparcament:

Hi ha panells informatius amb pictogrames o textos curts. 

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Recepció:

Mostrador de 117 cm d'altura. 

Mobilitat interior:

Informació escrita dels servicis prestats. Hi ha panells informatius a cadascuna de les estàncies amb pictogrames o textos curts. Amb avisadors lluminosos d'emergència. 

Lavabos comuns:

Amb sistema visual lliure/ocupat. Amb banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Habitació:

Amb connexió a internet. Hi ha informació escrita dels servicis prestats per l'hotel. Televisió amb teletext i servici despertador lluminós. El telèfon permet comunicació amb recepció. Endoll junt amb el llit. Porta sense espiera. La porta del lavabo permet comunicació amb l'exterior. 

Sala de reunions:

Porta no envidrada. 

Restaurant, cafeteria, bufet:

Compta amb número variable de taules redones amb capacitat per a huit persones. 

Física

Aparcament:

Compta amb pàrquing propi de tres plantes, amb cinc places reservades de més de 220x450 cm. Amb senyalització vertical i horitzontal, de paviment homogeni i itinerari accessible a l'hotel per mitjà d'ascensor. 

Accés:

Entrada principal sense desnivells. Porta d'obertura automàtica amb ample lliure de pas de 145 cm. Obertura automàtica. 

Recepció:

Ubicada en planta baixa accessible sense desnivells. Mostrador alternatiu de 74 cm d'altura, 72 cm d'altura lliure inferior i 40 cm de fons inferior. A la zona de recepció hi ha una taula amb un ordinador a disposició dels clients, amb unes mesures de 72 cm d'alt, 67 cm d'altura lliure inferior i 83 cm de fons lliure inferior. 

Mobilitat interior:

Itinerari sense desnivells. Corredors de més de 120 cm d'ample sense desnivell, amb paviment de moqueta, homogeni i antilliscant. 

Lavabo a zones comunes:

Hi ha un lavabo unisex situat a la Primera Planta, amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura amb manilla cap a dins, situada a 109 cm d'altura, amb 80 cm d'ample lliure de pas. Amb moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo amb pedestal, de 85 cm d'altura. Altura lliure inferior de 69 cm i 23 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta automàtica. Espill no inclinat amb vora inferior a 110 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de 102 cm pel costat dret i 93 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 42 cm d'altura. Barra de suport abatible a la dreta i fixa a l'esquerra. Barra esquerra a 83 cm d'altura i dreta a 65-84 cm d'altura. Separació entre barres de 70 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Ascensor:

Hi ha tres ascensors, dos d'ells que comuniquen la Planta Baixa amb la Desena i un que comunica el pàrquing amb la Planta Baixa. Situat en planta accessible amb itinerari accessible. Ascensor principal amb ample lliure de pas de 90 cm i cabina de 158x109 cm. Botons de trucada a 100-110 cm d'altura, botons interiors a 92-123 cm d'altura i passamans a 90 cm d'altura. L'ascensor que comunica Planta Baixa amb el Pàrquing compta amb ample lliure de pas de pas de 80 cm i cabina de 123x136 cm. Botons de trucada a 100 cm d'altura. Amb desnivell de 14 cm i 20,5% d'inclinació. Situats en planta accessible amb itinerari accessible. La porta d'accés al pàrquing té un ample lliure de pas de 80 cm, amb desnivell de 14 cm salvat per rampa de 20,5% d'inclinació. 

Escala:

Hi ha una escala principal que comunica la Planta Baixa amb la Primera. Amb itinerari alternatiu accessible per mitjà d'ascensor. Hi ha dos trams per planta de nou escalons homogenis de 18 cm d'altura i 28 cm d'empremta. Amb passamans senzills a un costat i a l'altre de l'escala, situats a 100-108 cm d'altura. No prolongats en replanells intermedis ni en àrees d'embarcament-desembarcament. Paviment antilliscant i no homogeni. Hi ha una escala secundària que comunica les plantes Baixa i Primera, amb accés a sala de reunions i zona de desdejuni. Escalons de 18 cm d'altura, amb 30 cm d'empremta, sense banda antilliscant en cada escaló. Sense sòcol de protecció. Passamans a un costat i a l'altre situats a 108 cm d'altura. 

Habitació adaptada:

Situada en Planta Primera amb itinerari accessible. Porta amb 76 cm d'ample lliure de pas. Accés al llit sense obstacles, de 90 cm per lateral dret i 80 cm per lateral esquerre. Llit de 59 cm d'altura amb accés a mecanismes de control lumínic. Mecanismes de control ambiental situats a 142 cm d'altura. Lleixes i caixons de l'armari a altures compreses entre els 70-184 cm d'altura. Tiradors de fàcil obertura. 

Lavabo habitació adaptada:

Porta amb manilla situada a 70-101 cm d'altura i 80 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Lavabo de 85 cm d'altura sense faldó, amb 67 cm d'altura lliure inferior i 60 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 116 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 23 cm pel costat dret, 79 cm pel costat esquerre i 48 cm d'accés frontal. Seient a 40 cm d'altura. Barra de suport abatible a 70-77 cm d'altura al costat dret. Barra esquerra fixa a 74 cm d'altura. Separació entre barres de 68 cm. Dutxa amb paviment no lliscant i continu amb el recinte. Silla de dutxa amb 49 cm d'accés frontal, 127 cm d'accés per l'esquerra i 120 cm per la dreta. Seient abatible amb respatler, de 70 cm d'alt, 46 cm d'ample i 37 cm de fons. Aixeta monocomandament en paret accessible, situat a 110 cm d'altura. Barra de suport horitzontal, situada a 76 cm del seient i a 80 cm d'altura. Amb sistema d'alarma dins de la cabina. Telèfon junt amb l'inodor. 

Restaurant, cafeteria, bufet:

Situat en Planta Baixa amb itinerari accessible. Taules d’un peu i sense travesser, de 77 cm d'altura. A la part inferior, 73 cm d'altura. Hi ha un ample de pas d’almenys 120 cm entre les taules. La zona de desdejuni es troba separada de la de restaurant i està ubicada a la Planta Primera. Compta amb taules d’un peu de 74 cm d'altura amb 72 cm d'espai lliure inferior i fons lliure de 34 cm. Barra d'autoservici a 90 cm d'altura amb objectes situats a una altura màxima de 140 cm. Sense possibilitat de recolzar la safata durant tot el recorregut. Ample lliure de pas junt amb la barra de més de 120 cm. 

Sala de reunions:

Hi ha dues sales de conferències accessibles per mitjà de tres ascensors i escala. Porta amb 85 cm d'ample lliure de pas i espai reservat per a cadira de rodes. Taules de 73 cm d'altura, 71 cm d'altura lliure inferior i 50 cm de fons. Hi ha sis sales de reunions amb portes de 85 cm d'ample lliure de pas. Taules de 73 cm d'altura, 71 cm part lliure inferior i 50 cm de fons. 

Gimnàs:

Situat a la Planta Desena, accessible per mitjà d'escala i ascensor. Al vestuari, porta amb obertura cap a l'interior i 80 cm d'ample lliure de pas. Al lavabo, porta de la cabina d'obertura amb manilla cap a fora, amb 80 cm d'ample lliure de pas i sense moll de retorn. Forrellat fàcil de manipular i de fàcil obertura. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre Lavabo de 91 cm d'altura sense pedestal, amb 61 cm d'altura lliure inferior i 55 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 105 cm d'altura. No inclinat. Espai d'accés a l'inodor de 97 cm pel costat dret, 51 cm pel costat esquerre i 86 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat dret a 67-85 cm d'altura i fixa esquerra a 84 cm d'altura. Separació entre barres de 93 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. El servici de massatge compta amb llitera adaptable en altura. Circuit de spa no adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Visual

Accés:

Porta principal de vidre i automàtica, amb senyalització visual de baix contrast. Felput ancorat davant i darrere de la porta. 

Recepció:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles, amb portes de vidre i sòl lliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. Mostrador de 117 cm d'altura amb il·luminació directa. 

Mobilitat interior:

Itinerari lliure d'obstacles. Hi ha senyals informatius amb pictogrames contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos comuns:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames no homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils, situats a 117 cm d'altura. Porta del lavabo no contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar. 

Ascensor:

Ascensor principal amb botons contrastats, en Braille i amb alt relleu. Passamans a 90 cm d'altura. No compta amb senyals sonors que indiquen la planta de parada i el sentit de desplaçament. Sòl enfront de la porta senyalitzat amb franja tàctil i visual. Compta amb senyal d'alarma sonora i intèrfon. 

Escala:

Hi ha una escala principal que comunica les plantes Baixa amb la Desena. Principi i final de l'escala sense senyalització tàctil i visual. Escalons sense bossell, sense senyalització tàctil i visual i sense sòcol de protecció. Sense passamans prolongat als replans. Paviment antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Habitació:

Porta contrastada respecte a la paret. Paviment homogeni. El mobiliari no dificulta la circulació. Il·luminació no homogènia. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Dins del lavabo, il·luminació homogènia. 

Restaurant, cafeteria, bufet:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, lliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Sala de reunions:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia.

Informació d'interés