Bergamonte

Av. del Mar, 13 46137 Puebla de Farnals (València)

ÀREA TURÍSTICA: Horta

Situat en carrer de paviment homogeni.

Oferix menú per a celíacs, vegetarians i diabètics.

Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva

Accés:

Porta no envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb dues taules redones, una ovalada. Hi ha rètols homologats amb informació sobre les diferents estàncies i itineraris de l'establiment. 

Lavabos:

Tancament de la porta de la cabina sense sistema visual ocupat/lliure. Porta de la cabina amb banda lliure inferior. 

Física

Aparcament:

Reservades unes quantes places públiques de 220x450 cm. Amb senyalització vertical i horitzontal, tres al carrer Projecte 31 a 50 m de distància, dues a la Ctra. Horta a 300 m de distància i una a l'avinguda del Mar 350 m de distància. Amb itinerari accessible, de paviment homogeni fins al restaurant. Àrea d'acostament superior a 120 cm per costat dret i per costat esquerre. 

Accés:

Entrada principal sense desnivells. Ample lliure de pas de la porta de 100 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de tirador situat a 92 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment sense ressalts i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de més de 120 cm. Possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes sense travesser. A la part inferior, 74 cm d'alt, 72 cm d'ample i 65 cm de fons. Sòl homogeni. 

Terrassa:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Espai lliure de pas entre taules de més de 120 cm. Possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules quadrades, redones i ovalades, mòbils i d’un peu amb travesser a 65 cm d’altura. Taules de 72 cm d'altura, 79 cm d'ample i 90 cm de fons. Sòl homogeni. 

Lavabos:

Hi ha un lavabo adaptat ubicat fora del restaurant amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura cap a dins amb manilla, amb 96 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 82 cm d'altura amb pedestal, amb 39 cm d'altura lliure inferior i 41 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 105 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 94 cm pel costat dret i més de 120 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 41 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat dret. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual

Accés:

Porta principal permanentment oberta. Paviment antilliscant. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Paviment antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. Hi ha rètols homologats d'alt contrast i de fàcil lectura amb informació sobre les diferents estàncies de l'establiment. 

Terrassa:

Paviment antilliscant i homogeni. Sense desnivells. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils situats a 158 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar. 

Detalls

  • Horaris
  • Dilluns, Dimarts, Diumenge: 13:00 to 16:30
  • Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte: 13:00 to 16:30 and 20:30 to 23:30