Barraca Toni Montoliu

Calle Partida la Ermita s/n 46133 Meliana (València)

ÀREA TURÍSTICA: Horta

 Situat a Meliana, en horta, amb paviment irregular, en terra.

Permet l'accés de gos guia i disposa d'àrea de fumadors: terrassa al carrer.

No hi ha rètols homologats amb informació sobre les diferents estances i itineraris de l'establiment. Necessari avisar abans d'acudir a l'establiment. 

Auditiva

Accés:

Porta de fusta, d'obertura cap a l'interior. 

Saló Menjador:

No hi ha taules redones. 

Lavabos:

Porta de la cabina sense sistema visual ocupat/lliure. Porta de la cabina sense banda lliure inferior. 

Física

Aparcament:

Aparcament de terra compactada sense places delimitades específicament ni reservades per a PMR. 

Accés:

Entrada principal amb escaló de 13 cm d'altura. Ample lliure de pas de la porta de110 cm. Obertura cap a l'interior. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment no homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules estret. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre entre taules. Taules rectangulars mòbils i de quatre potes. A la part inferior, 76 cm d'alt, 83 cm d'ample i 73 cm de fons lliure. 

Lavabos:

Una cabina adaptada en lavabo unisex. Amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol no homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo sense desnivell, d'obertura cap a dins amb 80 cm d'ample lliure de pas. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Lavabo de 80 cm d'altura sense pedestal amb 70 cm d'altura lliure inferior i 40 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 87 cm d’altura. No inclinat. Espai d'accés a l'inodor de 80 cm. Pel costat esquerre i 110 cm d’espai frontal. Seient de l'inodor a 43 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat esquerre i barra fixa al costat dret. Ambdós a 76 cm d’altura. Separació entre barres de 65 cm. 

Visual

Accés:

Porta principal permanentment oberta amb senyalització visual d'alt contrast. Escaló de 55 cm d'altura. Estora sense ancorar davant la porta. 

Saló menjador:

Paviment antilliscant i homogeni amb estora no ancorada. L'establiment no disposa de carta. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames no homologats, amb contrast cromàtic i situats a 162 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar. 

Detalls

  • Informació dels horaris

    Sin horario fijo, se sirven comidas con reserva previa