Almodí

Plaça de Sant Lluís Bertran 2, 46003 València

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Auditiva

Accés:

Porta parcialment envidrada.

Recepció:

Mostrador de 105 cm d'altura, sense bucle d'inducció magnètica.

Mobilitat interior:

Amb avisadors lluminosos d'emergència.

Física

Aparcament:

Reservades sis places públiques de 220x450 cm amb senyalització vertical i horitzontal: tres a la Plaça Sant Esteve a 150 m de distància, una altra a la Plaça del Comte Carlet a 210 m de distància, una al carrer del Palau 140 m de distància i una al carrer Poeta Lorente 270 m de distància i totes de paviment homogeni, amb itinerari accessible fins al museu i amb àrea d'acostament superior a 120 cm per ambdós costats. Places públiques reservades al pàrquing públic de la plaça de la Reina, a 400 m de distància. Amb itinerari accessible fins a l'Almodí.

Accés:

Entrada sense desnivells. Porta amb ample lliure de pas de 216 cm. Obertura cap a l'interior per mitjà de tirador situat a 110 cm d'altura.

Recepció:

Ubicada en planta baixa accessible sense desnivells. Mostrador de 105 cm d'altura, 100 cm d'altura lliure inferior i 32 cm de fons lliure inferior.

Mobilitat interior:

Itinerari sense desnivells. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Paviment homogeni i antilliscant.

Lavabos:

Lavabo unisex amb itinerari accessible. Sense senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura amb manilla cap a dins, amb 90 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Dins del lavabo es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 85 cm d'altura amb faldó, amb 42 cm d'altura lliure inferior. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 125 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de 60 cm pel costat esquerre i 100 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 52 cm d'altura. Barra de suport abatible a la dreta i fixa a l'esquerra. Barra esquerra a 72 cm d'altura i dreta a 63 cm d'altura. Separació entre barres de 75 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina.

Exposició:

Itinerari sense desnivells. Corredors amb ample lliure de pas de 4 m.

Visual

Accés:

Porta de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Paviment antilliscant.

Recepció:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles i paviment antilliscant i homogeni. Mostrador de 105 cm d'altura sense il·luminació directa. Il·luminació homogènia.

Mobilitat interior:

Edifici d'una sola planta, sense desnivells. Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia.

Exposició:

Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Itinerari lliure d'obstacles. Il·luminació homogènia i sense reflexos als elements expositius.