Vesprades al Saler i L'Albufera

El Saler és una pedania meridional de València amb un entorn natural privilegiat que li ha valgut el rang de protecció mediambiental. El Parc Natural de l'Albufera comprén les 21.000 hectàrees de superfície circumdant. És una àrea de gran valor ecològic, on hivernen espècies úniques d'aus aquàtiques i hi ha una gran varietat vegetal de caràcter autòcton.

Per un costat està la Devesa del Saler, que presumix d'àmplies zones de pinedes i una platja de dunes arenoses, a més de servir de franja separadora. Després ve l'Albufera, el llac d'aigua dolça més gran d'Espanya i una de les zones humides més importants de la Península. En tot l'entorn és possible contractar rutes a peu, recorreguts amb bicicleta o passejos amb barca.

Albufera Valencia

Aquests últims poden realitzar-se a qualsevol hora del dia, encara que són especialment populars a poqueta nit. La navegació es du a terme en embarcacions típiques, denominades albuferencs, dirigides per patrons que coneixen totes les curiositats de la zona. Les empreses distingides amb el segell Parcs Naturals que es dediquen a això són Albufera ParcVisitAlbufera o El Mirador Albufera.

També és una zona reconeguda pels camps de cultiu de l'arròs. És per això que al poble d'El Dinyar, que va inspirar nombroses obres de Blasco Ibáñez, se servixen alguns dels millors arrossos de València. Una altra alternativa és provar els plats autòctons de la zona, com el famós all i pebre, elaborat a partir de les anguiles que es pesquen al llac..

COM ARRIBAR

El Saler, Spain

Obtenir ruta

NO ET POTS PERDRE

Atardecer albufera
Parc Natural de l'Albufera
Playa dehesa en parque natural
Platges del Parc Natural de l'Albufera