Teatre L'Estrela Cabanyal

Calle Los Ángeles, 33 - 46011 Valencia

Zona turística: 
Barri Cabanyal

La companyia de Teatre de Titelles l'Estrela compta amb una llarga trajectòria produint muntatges infantils, amb més de vint espectacles produïts tant per a la programació estable de les nostres sales a València, com per a gira i festivals nacionals i internacionals. Ens caracteritza la dedicació posada en tots els detalls de les nostres produccions i una cuidada direcció artística, convençuts que tot el públic, no importa l'edat o condició, disfrute de la màgia i fantasia del teatre.

La sala Cabanyal és un xicotet teatret convertit en Museu de Titelles i teatre amb programació continuada durant tot l'any. Amb el pas del temps, hem cobert les estanteries i corredors amb la nostra artesania i els personatges dels nostres muntatges, perquè l'experiència d'anar a un teatre de veritat, siga encara més captivadora.

Perquè precisament és en l'acció d’“anar al teatre” on el xiquet puga trobar satisfacció: és el fet d'eixir del seu entorn habitual i desplaçar-se fins a una sala per a disfrutar de tot el que l'experiència suposa, com a part important del procés educatiu que suposa oferir teatre per a xiquets.

Interest data

TELÈFON: 
963 562 292
EMAIL: 
info@teatrolaestrella.com
HORARIS: 

Sábados, Domingos y festivos a las 18:30 h.

Com arribar

Metro: 
L4
L6
Bus: 
94
32
99
no-reserva