Galería Ana Serratosa

Pascual y Genís 19, ático

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

La galeria Ana Serratosa es resumeix en la figura d'Ana, la nostra directora. El seu amor pel món de l'art, li va portar a estudiar Història de l'Art i, posteriorment, convertir-se en copropietària de la galeria Bretó.

És l'any 2000 quan decideix aventurar-se a crear el seu propi espai. Una galeria que, situada en un àtic en el centre de la ciutat, transcendeix l'aspecte purament comercial i concep l'Art com una passió que mereix ser gaudida i compartida.

Sota aquesta premissa, la nostra galeria organitza exposicions que reuneixen al mateix temps l'artista, al comissari i al públic; permetent-li a aquest últim conéixer, comprendre i valorar de primera mà l'obra exposada.

No obstant això, totes les històries evolucionen i la nostra no anava a ser una excepció. Volíem continuar trencant les barreres entre l'artista i la societat, acostant l'art al públic, fent-lo més comprensible i accessible.

Per això, en 2011 al nostre “àtic” se suma un nou espai situat a peu de carrer. Una segona seu centrada en una idea principal: traure l'art als espais públics.

Convidem a grans autors internacionals amb els quals creguem projectes a l'aire lliure. Una cita que se celebra bianualment i en la qual veïns i visitants poden gaudir de l'art contemporani amb els paisatges de la ciutat de València com a sala d'exposició.

Detalls

  • Informació dels horaris

    10:00-14:00 / 17:00-20:00

COM ARRIBAR

Calle de Pascual y Genís, 19, Valencia, València, España

Obtenir ruta