Trofeu SM La Reina al Club Nàutic

Categories: esport.

Esport

Participa en l’esdeveniment nàutic de referència «XXIV Trofeu SM La Reina — Regata Homenatge a l’Armada — XXXV Copa Almirall Sánchez—Barcaíztegui»

Entre el 22 de juny i el 2 de juliol el Real Club Nàutic de València celebra l’edició 2023 del Trofeu SM La Reina.

La competició comença del 22 al 25 de juny amb la regata ORC Offshore de 220 milles a dos. A posteriori, des del dia 30 de juny fins al 2 de juliol la flota protagonitzarà les regates inshore sobrevent-sotavent i costaneres, jornades en les quals les aigües de València acolliran també la Copa d’Espanya J80.

El Trofeu SM La Reina és una regata de referència i té obertes les inscripcions a vaixells amb certificat de mesurament ORC en vigor en les classes ORC 0, ORC 1, ORC 2, ORC 3, ORC 4, J80, Club Swan 42 Class, ORC Open i Classe Promoció per a les regates inshore.

Pel que fa a l’offshore, admet vaixells amb certificat de mesurament «Double Handed» i habitabilitat ORC vàlid per a 2023.

I la copa?

La Copa d’Espanya de la Classe J80 es navegarà en les categories absoluta, mixta ―almenys el 40% de la tripulació ha de ser de diferent gènere― i juvenil ― regatistes de 1998 d’ara endavant―.

Si t’agrada la mar i t’agraden els vaixells, viu l’emoció de les regates a València. I si vols inscriure’t, encara pots.

Decidisques el que decidisques, pots ampliar la informació en aquest enllaç.
 

MÉS INFO

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    22-06-2023

  • A:

    02-07-2023

  • Lloc

    Real Club Náutico de València Camí del canal, 91 CP 46.024 València

COM ARRIBAR

Camí del Canal, 91, València, València, España

Obtenir ruta