Sarsuela a Les Arts durant el mes de novembre

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Inclou una funció especial per a menors de 28 anys per només 10 €

 “Pan y toros” és l’obra triada per Les Arts perquè el públic valencià puga gaudir una vegada més d’una sarsuela, el gènere musical escènic més popular fins al segle XX. L’obra de Francisco Asenjo Barbieri es representarà a la Sala Principal del Palau de les Arts del 4 al 12 de novembre.

Amb motiu del bicentenari del naixement de Barbieri, el Teatre de la Sarsuela ha realitzat aquesta nova producció de “Pan y toros” amb direcció d’escena del conegut actor Juan Echanove, que ha suposat el seu primer acostament al món de la lírica.

Estrenada a la fi de 1864, “Pan y toros” és una sarsuela gran -en tres actes- que pinta a manera de tapís goiesc el Madrid de finals del segle XVIII, aprofitant una intriga entre conservadors i liberals en la qual es delata la presència decisiva de Manuel Godoy com a vertader regent dels designis de l’Espanya de Carles IV.

En “Pan y toros” el destí d’una nació també juga les seues atzaroses cartes en una partida on Barbieri tracta la intrusió estrangera en els designis d’Espanya amb els seus habituals mestratge i brillantor musical.

A més aquesta òpera suposa una ocasió especial per a atraure a un públic més jove ja que inclou, el 2 de novembre, una funció especial per a menors de 28 anys amb un preu especial de tan sols 10 €.

Així que joves i no tan joves, novembre és temps de sarsuela a Les Arts, una oportunitat única per a conéixer o retrobar-se amb el gènere musical preferit per la societat espanyola durant més de dos segles.

¡Compra ja les entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  04-11-2023

 • A:

  12-11-2023

 • Informació dels horaris

  19:30 hores

 • Lloc

  Palau de les Arts, Av. del Professor López Piñero, 1, 46013 València

 • Preu

  Desde 28€

Com arribar

 • Autobús: 95.

Informació d'interés

22 Mon
29º 24º

COM ARRIBAR

Palau de les Arts, Av. del Professor López Piñero, 1, 46013 Valencia, España

Obtenir ruta