La Copa Davis a València

Categories: esport.

Esport

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Les seleccions espanyola, txeca i de Corea del Sud es disputen els dos llocs per a la final del 8 de novembre

La Fase de Grups de la Final de la Copa Davis 2023 en la qual s’enfrontaran les seleccions espanyola, sèrbia, txeca i de Corea del Sud, es disputarà a València del 12 al 17 de setembre.


Calendari de partits


Els finalistes de la Copa Davis 2023 coneixen, des del sorteig que es va celebrar a Màlaga el mes de març passat, qui són els seus rivals per a la Fase de Grups. Així, a València, en el Grup C s’enfrontaran les seleccions espanyola, txeca i de Corea del Sud. Ho faran per a aconseguir els dos llocs que constitueixen el passaport per a competir en la fase eliminatòria coneguda com a Final 8 i que es disputarà a Málaga del 21 al 26 de novembre. 

El calendari complet de partits del Grup C, avançat per la Federació Internacional de Tennis (ITF) i Tennium, contempla per al dimarts, 12 setembre, l’enfrontament entre Sèrbia i Corea del Sud; per al dimecres, 13 setembre, el partit entre Espanya i Txèquia; per al dijous, 14 setembre, el partit entre Txèquia i Corea del Sud i per al divendres, 15 setembre, el d’Espanya contra Sèrbia.

Durant el cap de setmana se celebraran les trobades entre les seleccions sèrbia i txeca fixat per al dissabte, 16 setembre, i entre Espanya i Corea del Sud, que es disputarà el diumenge, 17 setembre. Tots els partits començaran cada dia a les 15.00 hores al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís.

Pots adquirir entrades soltes per a cada partit, un abonament per als partits on jugue Espanya o bé seleccionar el passe complet per a no perdre’t ni un partit. 

Doncs ja saps.

Si eres un fanàtic del tennis, no et perdes l’oportunitat de gaudir d’aquest gran espectacle a València :)

RESERVAR ENTRADES

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  12-09-2023

 • A:

  17-09-2023

 • Lloc

  Avinguda dels Germans Maristes, 16. València

 • Preu

  A partir de 60 €

COM ARRIBAR

Avinguda dels Germans Maristes, 16, València, España

Obtenir ruta