Mòmies d’Egipte: redescobrint sis vides

Categories: espectacle, exposició.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Visita la mostra de Caixaforum, que se centra en sis persones que van viure entre els anys 800 aC i 100 dC

Si t’intriga l’apassionant univers de l’antic Egipte i les mòmies, apunta: fins al 21 de gener de 2024 t’hi pots submergir a Caixaforum València. 

Disponible de dilluns a diumenge ―festius inclosos― de 10.00 h a 20.00 h, l’exposició «Mòmies d’Egipte: redescobrint sis vides» s’endinsa en el transcurs de la vida i la momificació de sis persones que van viure entre els 800 aC i 100 dC.

A partir d’una tecnologia pionera s’obtenen dades de com era la vida en una terra definida pel Nil en la qual cada mòmia amaga un vertader enigma i una història que contar.

Sense la necessitat de desembolicar les restes, aquests descobriments han permés als experts analitzar pràctiques curatives i intercanvis culturals en el testimoniatge vital d’aquests exemplars, així com el paper de la dona o de la infància a l’antic Egipte.

A més, Caixaforum compta amb esdeveniments paral·lels relacionats amb l’exposició com ara conferències, debats, projeccions, visites guiades, tallers i concerts. Ací pots consultar totes les activitats.

Si t’interessa la momificació com a tècnica que servia per a sobreviure a la mort i conduir el cos a la vida del més enllà, no et quedes momificat i aconsegueix ja ací la teua entrada.
 

COMPRA ACÍ LA TEUA ENTRADA

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  06-10-2023

 • A:

  21-01-2024

 • Lloc

  Ciutat de les Arts i les Ciències, C/ Eduardo Primo Yúfera, 1A València

 • Preu

  6 €

Com arribar

 • Metro: L10.
 • Autobús: 95, 99.
24 Wed
33º 25º

COM ARRIBAR

Calle de Eduardo Primo Yúfera, 1a, València, España

Obtenir ruta