Arriba a València «Henko», l’últim espectacle de la Film Symphony Orchestra

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

El programa per al seu concert al Palau de Congressos inclou dos sessions.

Si t’apassionen els espectacles musicals, l’11 de novembre tens una cita imprescindible a València: la Film Symphony Orchestra aterra a la ciutat amb «Henko», la seua última proposta.

Eixe dia, més de setanta músics professionals dirigits per Constantino Martínez Orts ho donaran tot sobre l’escenari del Palau de Congressos.

Què és la Film Symphony Orchestra

La Film Symphony Orchestra és la primera orquestra simfònica privada dedicada a les bandes sonores de les teues pel·lícules favorites. El seu objectiu és conquistar al públic amb un impressionant xou musical inspirat en els herois i superherois de la història del cinema.

Interpretaran melodies emblemàtiques de pel·lícules tan populars com 007: Skyfall, Mulan, Indiana Jones i el temple maleït, La Roca, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Super Mario Bros, Desdejuni amb diamants, El Padrí, Pocahontas, Harry Potter i el calze de foc

Així, amb el projecte de «Henko», la Film Symphony Orchestra pretén acostar la música simfònica a la societat a través d’un fil conductor tan universal com és el cinema.

El programa per al seu concert a València inclou dos sessions, una a les 17.00 hores i una altra a les 21.00 hores. L’11 de novembre, aprofita l’oportunitat de viure una experiència única i gaudeix en directe de les melodies de les teues pel·lícules favorites.

RESERVAR ENTRADES

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  26-05-2024

 • A:

  26-05-2024

 • Informació dels horaris

  Doble sessió, 17.00 i 21.00 hores

 • Lloc

  Avinguda de les Corts Valencianes, 60. València

 • Preu

  Des de 38 €

COM ARRIBAR

Avinguda de les Corts Valencianes, 60, València, España

Obtenir ruta

25 Sat
23º 16º