Mou-te per València reduint emissions

La grandària de la ciutat, la seua orografia i el bon clima conviden a conéixer-la passejant. Vagarejar és una de les millors maneres de descobrir els racons de València. No obstant això, per a desplaçaments més llargs, per a conéixer les platges, l’Albufera o canviar de zona, l’ideal és triar un transport sostenible. El metro o l’autobús públic, les bicicletes de lloguer o un vehicle elèctric compartit estan a la teua disposició a València. Mou-te ràpid, còmodament i sense emissions!

 


 

Tria transport públic amb la València Tourist Card

Si estàs llegint aquesta pàgina segur que ja eres conscient dels beneficis del transport públic. Cada viatger ocupa molt menys espai i emet aproximadament un 70% menys de diòxid de carboni que en vehicle privat. Doncs bé, a València t’ho posem ben fàcil. Amb la València Tourist Card pots viatjar il·limitadament amb autobús, metro i tramvia. Recorre tota la ciutat, visita les platges o l’Albufera i realitza els trajectes a l’aeroport de la forma més barata i sostenible.

Valencia Tourist Card

 

Descobreix València pedalant

Pel seu clima i orografia pràcticament plana, València és una ciutat ideal per a desplaçar-se amb bicicleta. Compta amb més de 200 quilòmetres de carril bici, l’antic llit del riu reconvertit al Jardí del Túria, que la travessa d’oest a est, i nombroses rutes per a gaudir en ella i els seus voltants amb el menor impacte mediambiental. Pots triar entre diverses empreses de lloguer, a més del servei municipal. Troba tota la informació, plans i consells en la nostra secció València en bici

jardín del Turia

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

En bici por arrozales
Practica l’ecoturisme en València
Moda
Compra en comerç local
Pareja con la Valencia Tourist Card
Consells per a un viatge responsable