Mou-te per València reduint emissions

La grandària de la ciutat, la seua orografia i el bon clima conviden a conéixer-la passejant. Vagarejar és una de les millors maneres de descobrir els racons de València. No obstant això, per a desplaçaments més llargs, per a conéixer les platges, l’Albufera o canviar de zona, l’ideal és triar un transport sostenible. El metro o l’autobús públic, les bicicletes de lloguer o un vehicle elèctric compartit estan a la teua disposició a València. Mou-te ràpid, còmodament i sense emissions!

 


 

Tria transport públic amb la València Tourist Card

Si estàs llegint aquesta pàgina segur que ja eres conscient dels beneficis del transport públic. Cada viatger ocupa molt menys espai i emet aproximadament un 70% menys de diòxid de carboni que en vehicle privat. Doncs bé, a València t’ho posem ben fàcil. Amb la València Tourist Card pots viatjar il·limitadament amb autobús, metro i tramvia. Recorre tota la ciutat, visita les platges o l’Albufera i realitza els trajectes a l’aeroport de la forma més barata i sostenible.


 

Descobreix València pedalant

Pel seu clima i orografia pràcticament plana, València és una ciutat ideal per a desplaçar-se amb bicicleta. Compta amb més de 160 quilòmetres de carril bici, l’antic llit del riu reconvertit al Jardí del Túria, que la travessa d’oest a est, i nombroses rutes per a gaudir en ella i els seus voltants amb el menor impacte mediambiental. Pots triar entre diverses empreses de lloguer, a més del servei municipal. Troba tota la informació, plans i consells en la nostra secció València en bici


 

Millor si el teu vehicle compartit és elèctric

Pots fer-te fàcilment amb un d’ells, llogant els Smart Fortwo de l’empresa valenciana CarGreen. La reserva es realitza des de l’APP CarGreen, disponible en iPhone i Android. Només hauràs de registrar-te i visualitzaràs la geolocalització dels cotxes disponibles.