Recórrer València en Bici

València és una ciutat "Bike-friendly”, ideal per a desplaçar-se pedalejant, gràcies a la seua dimensió, el seu terreny pla i el seu centre històric on els vehicles de motor tenen limitada la velocitat a 30 quilòmetres per hora. 

La ciutat pertany a la Xarxa de Ciutats per La Bicicleta, disposa de més de 200 quilòmetres de carril bici i compta amb l'antic llit del riu Túria, un jardí que travessa el nucli urbà i permet visitar-la amb bici, sense presses i gaudint d'un clima suau tot l'any.

COM ACONSEGUIR LA TEUA BICICLETA

Empreses de lloguer de bicis: Hi ha una gran varietat d'empreses que lloguen bicicletes per dies/hores a València

Valenbisi és el servici municipal de lloguer de bicicletes. Hi ha una modalitat de lloguer setmanal ideal per a visitants de llarga estància. Més Informació>>>

MAPA CARRIL BICI

RUTA AMB BICI

Jardines del Turia
Ruta En Bici
Ciclismo Valencia
Descobreix les millors rutes de ciclisme de carretera

CONSELLS PER A LA TEUA VISITA

CARRIL BICI

València disposa d'un ampli carril bici que connecta tots els barris de la ciutat. A més existixen els ciclocarrers (calçades destinades a l'ús preferent de la bici la velocitat màxima de les quals permesa al tràfic en general és de 30 km/h) i els Jardins del Túria, on les bicicletes circulen lliurement al llarg dels seus més de 8 quilòmetres.

PER ON CIRCULAR

Pel carril bici, ciclocarrers i Jardins del Túria.
Recorda que està prohibit circular per les voreres i que només és obligatori utilitzar casc en trajectes interurbans i en els urbans per als menors de 16 anys.

MAPA CARRIL BICI

ON APARCAR LA BICI

A València hi ha vora 300 estacions Valenbisi on tornar la bicicleta d'aquesta empresa municipal. Per a bicis particulars o de lloguer existixen aparcabicisdistribuïts per tota la ciutat. Recorda que està prohibit tancar la bici en fanals i arbres.

COMBINACIÓ BICICLETA + METRO

Les bicicletes es poden transportar al metro sense necessitat abonar cap suplement, a qualsevol estació durant els caps de setmana (segons horaris específics) i la resta dels dies només a les estacions en superfície (ubicades en l'àrea metropolitana). 

Lloguer de bicicletes

detalle bicicleta delante del hemisferic
Doyoubike- Alquiler De Bicicletas - Bike Tours
turistas paseando en bicicleta por el hemisferic
Passionbike Valencia
vista general del rio Turia con el palau de les arts
The Easy Way Bike Rental
grupo turistas en bicicleta por la ciudad de lass artes
Valencia Bikes - Alquiler de Bicicletas
Pelican Bike Rent
Pelican Bike Rentals
Flight Mode Valencia
Flight Mode Valencia
Pelican Bike Rentals
Pelican Bike Rentals Av Francia