Recórrer València en Bici

València és una ciutat "Bike-friendly”, ideal per a desplaçar-se pedalejant, gràcies a la seua dimensió, el seu terreny pla i el seu centre històric on els vehicles de motor tenen limitada la velocitat a 30 quilòmetres per hora. 

La ciutat pertany a la Xarxa de Ciutats per La Bicicleta, disposa de més de 156 quilòmetres de carril bici i compta amb l'antic llit del riu Túria, un jardí que travessa el nucli urbà i permet visitar-la amb bici, sense presses i gaudint d'un clima suau tot l'any.

COM ACONSEGUIR LA TEUA BICICLETA

Empreses de lloguer de bicis: Hi ha una gran varietat d'empreses que lloguen bicicletes per dies/hores a València

Valenbisi és el servici municipal de lloguer de bicicletes. Hi ha una modalitat de lloguer setmanal ideal per a visitants de llarga estància. Més Informació>>>

RUTA AMB BICI

Image placeholder
Si t'agrada fer turisme sobre rodes, et proposem una ruta especial perquè no et perdes res i arribes a qualsevol punt de la ciutat amb la teua bicicleta.
VEURE RUTA RUTA AMB BICI PER LA CIUTAT DE VALÈNCIA
Image placeholder
Una bona opció és conéixer el patrimoni cultural i paisatgístic de l'àrea metropolitana gràcies a la combinació de bici+metro. Existixen 18 rutes dissenyades en funció del nivell de dificultat i longitud. Aquestes et permetran conéixer l'horta valenciana, tresors arqueològics o parcs naturals, entre altres.
VEURE RUTA RUTES AMB BICI PER L'ÀREA METROPOLITANA

CONSELLS PER A LA TEUA VISITA

CARRIL BICI

València disposa d'un ampli carril bici que connecta tots els barris de la ciutat. A més existixen els ciclocarrers (calçades destinades a l'ús preferent de la bici la velocitat màxima de les quals permesa al tràfic en general és de 30 km/h) i els Jardins del Túria, on les bicicletes circulen lliurement al llarg dels seus més de 8 quilòmetres.

PER ON CIRCULAR

Pel carril bici, ciclocarrers i Jardins del Túria.
Recorda que està prohibit circular per les voreres i que només és obligatori utilitzar casc en trajectes interurbans i en els urbans per als menors de 16 anys.

MAPA CARRIL BICI

ON APARCAR LA BICI

A València hi ha vora 300 estacions Valenbisi on tornar la bicicleta d'aquesta empresa municipal. Per a bicis particulars o de lloguer existixen aparcabicisdistribuïts per tota la ciutat. Recorda que està prohibit tancar la bici en fanals i arbres.

COMBINACIÓ BICICLETA + METRO

Les bicicletes es poden transportar al metro sense necessitat abonar cap suplement, a qualsevol estació durant els caps de setmana (segons horaris específics) i la resta dels dies només a les estacions en superfície (ubicades en l'àrea metropolitana). 

Lloguer de bicicletes

Image placeholder
Doyoubike- Alquiler De Bicicletas - Bike Tours
Image placeholder
Brisa Bike Rental
Image placeholder
Passionbike Valencia
Image placeholder
The Easy Way Valencia
Image placeholder
Tuk Tuk Valencia
Image placeholder
Bikes And Roll
Image placeholder
Valencia Bikes - Alquiler de Bicicletas
Image placeholder
Pelican Bike Rentals