Recórrer València en Bici

València és una ciutat "Bike-friendly”, ideal per a desplaçar-se pedalejant, gràcies a la seua dimensió, el seu terreny pla i el seu centre històric on els vehicles de motor tenen limitada la velocitat a 30 quilòmetres per hora. 

La ciutat pertany a la Xarxa de Ciutats per La Bicicleta, disposa de més de 156 quilòmetres de carril bici i compta amb l'antic llit del riu Túria, un jardí que travessa el nucli urbà i permet visitar-la amb bici, sense presses i gaudint d'un clima suau tot l'any.

COM ACONSEGUIR LA TEUA BICICLETA

Empreses de lloguer de bicis: Hi ha una gran varietat d'empreses que lloguen bicicletes per dies/hores a València

Valenbisi és el servici municipal de lloguer de bicicletes. Hi ha una modalitat de lloguer setmanal ideal per a visitants de llarga estància. Més Informació>>>

RUTA AMB BICI

Image placeholder
Ruta En Bici
Image placeholder
Descobreix les millors rutes de ciclisme de carretera

CONSELLS PER A LA TEUA VISITA

CARRIL BICI

València disposa d'un ampli carril bici que connecta tots els barris de la ciutat. A més existixen els ciclocarrers (calçades destinades a l'ús preferent de la bici la velocitat màxima de les quals permesa al tràfic en general és de 30 km/h) i els Jardins del Túria, on les bicicletes circulen lliurement al llarg dels seus més de 8 quilòmetres.

PER ON CIRCULAR

Pel carril bici, ciclocarrers i Jardins del Túria.
Recorda que està prohibit circular per les voreres i que només és obligatori utilitzar casc en trajectes interurbans i en els urbans per als menors de 16 anys.

MAPA CARRIL BICI

ON APARCAR LA BICI

A València hi ha vora 300 estacions Valenbisi on tornar la bicicleta d'aquesta empresa municipal. Per a bicis particulars o de lloguer existixen aparcabicisdistribuïts per tota la ciutat. Recorda que està prohibit tancar la bici en fanals i arbres.

COMBINACIÓ BICICLETA + METRO

Les bicicletes es poden transportar al metro sense necessitat abonar cap suplement, a qualsevol estació durant els caps de setmana (segons horaris específics) i la resta dels dies només a les estacions en superfície (ubicades en l'àrea metropolitana). 

Lloguer de bicicletes

Image placeholder
Doyoubike- Alquiler De Bicicletas - Bike Tours
Image placeholder
Passionbike Valencia
Image placeholder
The Easy Way Valencia
Image placeholder
Bikes And Roll
Image placeholder
Valencia Bikes - Alquiler de Bicicletas
Image placeholder
Pelican Bike Rentals
Image placeholder
Flight Mode Valencia