Skip to main content

La Estrella- Petxina Theaters

Calle Dr Sanchis Bergón 29 bajo, 46008 - València

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

La companyia de Teatre de Titelles l'Estrela compta amb una llarga trajectòria produint muntatges infantils, amb més de vint espectacles produïts tant per a la programació estable de les nostres sales a València, com per a gira i festivals nacionals i internacionals. Ens caracteritza la dedicació posada en tots els detalls de les nostres produccions i una cuidada direcció artística, convençuts de que tot públic, no importa l'edat o condició, disfrute de la màgia i fantasia del teatre.

La sala Cabanyal és un xicotet teatret convertit en Museu de Titelles i teatre amb programació continuada durant tot l'any. Amb el pas del temps, hem cobert les estanteries i corredors amb la nostra artesania i els personatges dels nostres muntatges, perquè l'experiència d'anar a un teatre de veritat, siga encara més captivadora.

Perquè precisament és en l'acció de “anar al teatre” on el xiquet puga trobar satisfacció: és el fet d'eixir del seu entorn habitual i desplaçar-se fins una sala per a disfrutar de tot el que l'experiència suposa, com a part important del procés educatiu que suposa oferir teatre per a xiquets.

Informació d'interés

Obtenir ruta

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te