Sala L'Horta

C/ Sant Martí de Porres, 17
46026 Castellar Y Oliveral, Valencia

Zona turística: 
L'Horta de València

L'Horta Teatre és una companyia amb 41 anys de presència al panorama teatral, al llarg d’aquests anys, ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult. Ha realitzat més de 1.800 representacions i ha generat un saber fer que ha definit el nostre posicionament artístic i també la nostra pròpia cultura empresarial. En aquest sentit, els espectacles de l'Horta Teatre, tenen un segell particular que els diferència i els identifica com a propis, que els fa recognoscibles pel públic com un “producte” de la nostra companyia. La responsabilitat de que açò siga així recau sobre Roberto García, director artístic de la companyia en els últims deu anys.

Una de les nostres característiques fonamentals ha sigut l'aposta per autors contemporanis espanyols. Tots els espectacles produïts per l'Horta Teatre, han sigut escrits per autors contemporanis. En la nostra nòmina de dramaturgs es troben, entre altres, Ferran Torrent, Carles Alberola, Pascual Alapont, Rodolf Sirera, Eduardo Zamanillo, Ximo Llorens, Manolo Molins, Juan Pablo Mendiola, Roberto García, Pau Pons, Sergio Martínez, etc.

En l'actualitat, l'Horta Teatre, encara que no ha deixat de produir espectacles per a adults, porta anys dedicant una atenció especial al teatre per a xiquets i xiquetes.

Interest data

TELÈFON: 
963 759 643
EMAIL: 
informacio@lhortateatre.com
HORARIS: 

Lunes a Viernes de 9 a 14:30 h.

DIES DE TANCAMENT: 
divendres, diumenge
no-reserva