Las Naves

Carrer de Joan Verdeguer, 16-24, 46024 València

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Las Naves és el centre d'innovació social i urbana de la ciutat de València. Una entitat pública que depèn de la Delegació d'Innovació i Gestió del Coneixement de l'Ajuntament de València i que promou la innovació urbana i social posant a les persones al centre de les seues accions. Las Naves dóna suport al desenvolupament i la innovació per aportar solucions a les necessitats reals de la ciutadania.

Las Naves s'alinea seu treball amb l'estratègia d'innovació Missions València 2030 de la ciutat de València i treballa al costat dels actors de les 5 hèlixs de la innovació per dur a terme el seu propòsit: el sector públic, el sector privat, l'Acadèmia, la societat civil organitzada i els mitjans de comunicació.

Las Naves desenvolupa la innovació a través de projectes de finançament europeu i projectes locals, crea espais per a l'experimentació, fomenta la cultura innovadora, divulga el valor d'aquesta per a la ciutadania i busca aliances amb diferents agents de la innovació. A més, Les Naus impulsa l'emprenedoria d'innovació social a través del seu acceleradora pública de triple impacte COLLAB i organitza activitats relacionades amb la innovació a la seua sala Polivalent (on es realitzen conferències i activitats diverses), a la seua sala d'exposicions, en diversos laboratoris i tallers maker.

Detalls

  • Horaris
  • Dies de tancament: Diumenge
  • Informació dels horaris

    Dilluns a Dissabte de 8:30 a 21:00 h

COM ARRIBAR

Carrer de Joan Verdeguer, 16-24, 46024 Valencia, España

Obtenir ruta