Torna FEST/IN: una experiència gastrocultural única

Categories: Gastronomia.

Destacat

Del 3 al 12 de febrer torna FESTIN, el festival que uneix gastronomia i art en un banquet per als sentits

T’agrada l’art? T’apassiona menjar? 
Doncs comença a obrir l’apetit perquè del 3 al 12 de febrer s’uneixen les propostes gastronòmiques més plaents amb l’art més apetitós en seus emblemàtiques de la província com l’IVAM, el Palau de les Arts, CaixaFòrum, CCCC, Bombas Gens, la Sala Russafa o el Palau Ducal de Gandia; i en prestigioses galeries d’art com la d’Ana Serratosa, Shiras o Gabinete de Dibujos. 
FESTIN és art, cuina i llocs sorprenents: la unió de tres elements que busca provocar l’efecte WOW en tu. 
Creus que és una exageració? Jutja tu aquests tàndems: 
Un showcooking de Paco Roncero, xef del Casino de Madrid amb dues estreles Michelin i tres Sols Repsol, al CCCC, amb el marc de l’exposició de Jaime Hayón. 
Recorregut per les obres de la col·lecció del Belles Arts en les quals apareixen bodegons relacionats amb el pa i el xocolate i una xarrada i degustació de la mà de Paco Llopis (Utopik) i Jesús Machi (Forn de Sant Bartolomé). La vesprada perfecta: ment activa + paladar feliç. 
O un aperitiu dissenyat per Ricard Camarena en Bombas Gens, acompanyat de Vermouths VITTORE després d’acostar-se a la Col·lecció «Per Amor a l’Art» . 
I així fins a 18 propostes amb unions com el Palau de les Arts i el prestigiós xef de Contrapunto, Pablo Ministro, el CCCC i Denys Cherkasov de La Salita, la Galeria Ana Serratosa i les Bodegas Hispano Suizas, Gabinete de Dibujos i Miquel Ruiz, del Baret de Miquel de Dènia… 
Vols saber més? 
Doncs entra en la web de l’esdeveniment i tria els plans als quals vas a apuntar-te. 
Convé no adormir-se sobre els llorers per a reservar, que les edicions passades van ser un èxit i seria una pena que no pogueres anar als teus favorits. 

COMPRA ELS TEUS TICKETS

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    03-02-2023

  • A:

    12-02-2023