Pianolights®, una experiència audiovisual única a Santa Catalina

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Óscar Oliver interpreta els Nocturns de Chopin.

Els Nocturns de Chopin com mai els has escoltats ni vist. El pròxim 15 de decembre prepara’t per a gaudir d’una experiència audiovisual única a l’Església de Santa Caterina Màrtir de València.

El pianista Óscar Oliver serà l’encarregat de portar-te per un viatge excepcional interpretant els Nocturns de Chopin en un context audiovisual mai vist.

Què són els concerts Pianolights®?

Els concerts Pianolights® són una experiència artística i audiovisual immersiva que disposa la tecnologia més avançada al servei dels millors intèrprets del panorama musical actual.

En un perfecte equilibri entre música, escenografia i arquitectura, Pianolights® atorga tot el potencial expressiu de la llum i el so a l’artista, projectant els seus matisos en totes direccions, commovent al públic en cada stacatto o surant en cada pianissimo, en un vincle indivisible amb l’escena.

Església de Santa Caterina de València

I què dir de l’espai triat per a aquest gran espectacle? L’Església de Santa Caterina és una de les joies gòtiques més representatives de la ciutat de València. És una de les més antigues de la ciutat, ja que va ser erigida sobre una mesquita anterior, i l’any 1245 ja havia adquirit el rang de parròquia. A més, la seua acústica és excel·lent.

Pianolights® és un espectacle que no deixa a ningú indiferent. Si t’agrada la música clàssica, no perdes l’oportunitat de gaudir de Chopin com mai abans s’ha fet. El 15 de decembre tens una cita a Santa Caterina.

¡Reserva ja tus entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  15-12-2023

 • A:

  15-12-2023

 • Informació dels horaris

  20.30 

 • Lloc

  Pl. de Santa Caterina, 8, 46001 València

 • Preu

  De 6€ a 32€

COM ARRIBAR

Pl. de Santa Caterina, 8, 46001 València, España

Obtenir ruta

santa catalina
Església i Torre de Santa Catalina

Com arribar

 • Metro: L1.
 • Autobús: 10.
18 Thu
20º 10º