Gaudeix del tennis femení en el BBVA Open Internacional de València

Categories: esport.

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

Si eres amant del tennis, estàs de sort.

La ciutat de València acull del 4 al 12 de juny el BBVA Open Internacional i ve amb novetats: enguany ha fet un gran salt de qualitat, ja que el torneig entra per primera vegada en la història en el circuit WTA (Women’s Tennis Association).

Amb el Sporting Club de Tennis com a escenari, tennistes de màxim nivell com Paula Badosa, Garbiñe Muguruza o Sara Sorribes són candidates a formar part d’aquest gran esdeveniment que, malgrat la seua evolució, ha decidit no descartar la resta de les activitats complementàries anteriors que el van dotar d’identitat pròpia.

Per això, tant el Torneig Sub’16 com altres iniciatives solidàries continuen disputant-se paral·lelament en l’Open Internacional de València 2022, per a proporcionar un espai en el qual oferir visibilitat a jugadores emergents.

Enguany, el torneig també és pioner a equilibrar de manera completa la seua petjada de carboni, integrant-se així en la iniciativa de València d’aconseguir la neutralitat climàtica l’any 2030.

El pas del WTA per terres valencianes serà l’última fase de la temporada, així que no pots perdre-te’l. Les entrades estaran disponibles pròximament en la web oficial de l’Open Internacional de València.

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  08-06-2024

 • A:

  16-06-2024

 • Lloc

  Avinguda de les Balears, 29. València

COM ARRIBAR

Avinguda de les Balears, 29, València, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L3, L7, L9.
 • Autobús: 94, 95, C3.
19 Fri
33º 23º