Viu la Tomatina: la batalla de tomaques més famosa del món

Categories: festes i tradicions.

Destacat

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

El 31 d’agost, una de les batalles més originals i divertides del món envaeix Bunyol. La famosa Tomatina torna en gran per a celebrar la seua LXXV edició.

Durant una hora, més de 150.000 quilos de tomaques volen per l’aire tenyint de roig els carrers del municipi valencià, fins que una traca en la plaça del Poble marca el final de la batalla.

T’apuntes?

Tan sols has de comprar la teua entrada, posar-te roba vella i calçat còmode, aconseguir unes ulleres de bussejar per a protegir-te els ulls… I ja estàs llest per a participar en la Tomatina!

Submergir-te en una pluja de tomaques és una experiència que cal viure almenys una vegada en la vida, però si prefereixes fer-ho des de casa, «La Tomatina VR Experience»» és l’alternativa perfecta.

Amb aquest joc de realitat virtual interactiu pots formar part de la batalla i gaudir de les sensacions de la festa, però sense tacar-te ;)

Ah! Per als més xicotets, el 27 d’agost, Bunyol ha preparat una Tomatina infantil gratuïta en la plaça del Poble. Així, tota la família es podrà divertir amb aquest esdeveniment tan peculiar.

La festa de tomaques més famosa del món per fi torna a celebrar-se. No te la perdes!

Obtenir ruta