Visites guiades: Falles, molt més que una experiència

Categories: falles.

Visites guiades al matí o a la vesprada per a conéixer a fons les tradicions falleres i accés a l’interior dels millors monuments

Probablement, el que més et sorprendrà de les Falles de València és el seu ambient. L’alegria contagiosa dels fallers, el continu anar i vindre de bandes de música, els milers de vestits de valenciana que passen davant els teus ulls amb sedes de mil colors, l’estrèpit dels petards, l’olor de pólvora, a paella o a xocolate amb bunyols… tot un festival per als sentits. 

Però les Falles de València són molt més i no hauries de perdre-t’ho. Si t’abelleix conéixer l’origen de les Falles mentre visites alguns dels monuments més espectaculars, les seues tradicions, l’evolució de la festa al llarg de la història i les seues particularitats, apunta’t a una visita guiada (bilingüe, en espanyol i anglés).

Dues hores i mitja de la mà d’un guia expert que et conduirà pels llocs més significatius de la festa a la ciutat perquè no et perdes res.

 


Horaris, contingut i punts de trobada:

Visita guiada Falles al matí: 

Els dies 16, 17, 18 i 19 de març hi haurà una eixida a les 10.00 i una altra a les 10.30 hores, perquè arribes a veure la mascletà després de la ruta.

L’eixida es realitzarà a eixes hores des de l’Oficina d’informació turística de la Plaça de l’Ajuntament, excepte el dia 17 de març, que el punt de trobada serà l’escala d’entrada de les Torres de Serrans. 

En el recorregut, a més d’una introducció a totes les peculiaritats que envolten les Falles com la indumentària, els monuments i els seus Ninots, la tradició pirotècnica i els seus esdeveniments, com es concedeixen els premis, també accediràs a l’interior de les Falles de la Secció Especial Na Jordana, El Pilar i Convent Jerusalem.

Visita guiada Falles a la vesprada: 

Els dies 16, 17 i 18 de març hi haurà una eixida a les 15.30 i una altra a les 16.00 hores. 

L’eixida es realitzarà a eixes hores des del Mercat de Colom, a l’entrada del carrer Jorge Juan.

El contingut és el mateix que en la visita del matí, perquè conegues a fons les falles, les seues tradicions i peculiaritats, però el recorregut varia, amb visita i entrada a diferents monuments fallers: Almirall Cadarso- Duc de Calàbria-Regne de València i Sueca Literat Azorín.

Visita guiada Falles a la nit:

El dia 19 de març hi haurà una única eixida a les 19.45 hores per a poder veure la cremà d’una falla infantil. 

L’eixida es realitzarà a eixa hora des del Mercat de Colom, a l’entrada del carrer Jorge Juan.

En aquest recorregut nocturn també s’explicarà l’origen i l’evolució de les Falles, la indumentària i les tradicions, es veurà la cremà de la Falla Infantil Mercat Colom i es visitaran les llums de Russafa. La visita acabarà a la Falla Regne de València perquè arribes a veure la cremà i els seus focs artificials ja pel teu compte.


El contingent per a les visites guiades és de 20 persones. Així que convé reservar com més prompte millor el teu tour guiat de matins, vesprades o nits.

Reserva amb almenys 24 hores d’antelació per a assegurar la teua plaça i acudeix al punt de partida almenys 10 minuts abans de l’hora d’eixida. 

Que comence la festa!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  16-03-2024

 • A:

  19-03-2024

 • Informació dels horaris

  Visita guiada de matí (16, 17, 18 y 19 de març): de 10:00 h a 12:30 h / de 10:30 h a 13:00 h.

  Visita guiada de vesprada (16, 17 y 18 de març): de 15:30 h a 18:00 h / de 16:00 h a 18:30 h. 

  Visita guiada de nit (19 de març): de 19:45 h a 22:15 h.

 • Preu

  Adults: 18 €

  Xiquets (4-12 anys): 15 €

   

24 Wed
19º