Visites guiades: Falles, molt més que una experiència

Categories: falles.

Fallas

Visitas guiadas de mañanas o de tardes por las tradiciones falleras más arraigadas y acceso al interior de los mejores monumentos

Que sí, que probablement el més sorprenent de les Falles de València és el seu ambient, és un fet: un continu anar i venir de bandes de música que acompanyen a les comissions, petards de fons, l’aroma dels bunyols… un festival per als sentits, sens dubte.
Però les Falles de València són molt més i no hauries de perdre-te-les. 
Si t’abelleix conéixer l’origen de les Falles, la seua evolució al llarg de la història i les seues particularitats, apunta’t a una visita guiada: dues hores i mitja de la mà d’un expert que et conduirà pels llocs més significatius de la festa a la ciutat.
Si et quadra al matí, a les 10.30 h hi ha una eixida els quatre dies de Falles, hora perfecta per a veure després la mascletà.
I si prefereixes a la vesprada, els dies 16, 17 i 18 la cita és a les 15.30 h i el 19 de març a les 19.45 h. 
Què t’espera en aquestes visites guiades de Falles 2023? 
Si vas en la ruta de matins, a més d’una introducció a totes les peculiaritats que envolten les Falles com la indumentària, els monuments i els seus ninots, la tradició pirotècnica i els seus esdeveniments, també accediràs a l’interior de les Falles de Secció Especial Na Jordana, El Pilar i Convent Jerusalem.
Si et decideixes pel tour guiat de vesprades els dies 16, 17 i 18, tot igual excepte els monuments fallers als quals s’entra, que seran: Almirall Cadarso- Duc de Calàbria-Regne de València i Sueca Literat Azorín.
I si et sumes a la visita guiada del 19, el recorregut nocturn inclou veure la cremà de la Falla Infantil Mercat Colom i el seu castell de focs artificials i t’acosta a la potent il·luminació del barri de Russafa.
Has de tenir en compte que el contingent per a les visites guiades és de 20 persones. Així que convé reservar com més aviat millor el teu tour guiat de matins, el de vesprades o el de nits.
A més enguany cada assistent s’emporta un tradicional mocador faller de regal. 
Que comence la festa!
 


Quasi no ens ha donat temps ni a pestanyejar i ja s’han venut totes les places per a les nostres visites guiades falleres! 

Però encara estàs a temps d’adquirir un dels bons que permeten veure per dins les falles més espectaculars de València, les de la Federació de Falles de Secció Especial. 

Nou monuments fallers espectaculars, per només 15 euros.

Vull aquest bo


Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  16-03-2023

 • A:

  19-03-2023

 • Informació dels horaris

  Visita guiada de matí (16, 17, 18 y 19 de març): de 10:30 h a 13:00 h.

  Visita guiada de vesprada (16, 17 y 18 de març): de 15:30 h a 18:00 h.

  Visita guiada de nit (19 de març): de 19:45 h a 22:15 h.

 • Preu

  Adults: 18 €

  Xiquets (4-12 anys): 15 €