Mediterrània Gastrònoma: la fira gastronòmica del Mediterrani

Categories: Gastronomia.

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

Prepara’t per a la fira de la gastronomia per a professionals i aficionats dels fogons més completa

Del 12 al 14 de novembre de 2023 Fira de València es transforma en l’escenari de Mediterrània Gastrònoma: un dels esdeveniments gastronòmics més destacats del sector.
I no és que ho diguem nosaltres, és que l’edició passada va ser tal èxit que aquesta vegada l’exposició ha crescut un 30% i hi haurà dos pavellons en lloc d’un. 
Durant tres dies, estudiants, professionals i amants del sector de la cuina es donen cita en un no parar d’accions per a descobrir propostes relacionades amb el bon menjar: novetats i tendències del mercat, nous productes ecològics i alternatius, vins o solucions digitals per al negoci tenen el seu espai en Mediterrània Gastrònoma.
Però atenció, que encara hi ha més!
Els visitants també poden participar en les diverses activitats que l’organització ha preparat per a l’ocasió apostant pels concursos i continguts d’actualitat a través de formacions, tastos i degustacions de la mà dels millors experts.
Per si no ho saps, l’objectiu de Mediterrània Gastrònoma és ser altaveu que transmeta tota la potència de la gastronomia en el seu àmbit més professional. Així que, si tens una empresa que es dedique a aquest àmbit, aprofita aquesta oportunitat única.
I si el que vols és assistir com a públic, tan sols has de reservar la teua entrada i preparar-te per a submergir-te en el meravellós món de la gastronomia.
Ja saps.
Si t’apassiona aquest sector, no et pots perdre Mediterrània Gastrònoma: una fira feta entre tots i per a tots.
Romaneu molt atents al seu web, on s’anirà informant sobre el programa i reserves, tant per a participar com professional o com amant de la cuina.
Bon appétit!
 

 

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  12-11-2023

 • A:

  14-11-2023

 • Lloc

  Avinguda de les Fires, s/n, 46035 València

 • Preu

  6 €

Com arribar

 • Metro: L2.
 • Autobús: 62.
22 Wed
27º 15º