Love to Rock torna a La Marina

Categories: música.

Festival de música

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Gran cartell d’artistes nacionals de primer nivell.

El festival Love to Rock està de tornada i promet agitar València els dies 13 i 14 d’octubre de 2023. Considerat com l’esdeveniment que tanca la temporada de festivals a València, Love to Rock reunirà a artistes nacionals destacats en el fantàstic espai de la Marina. Estan ja confirmats Viva Suecia, Lori Meyers, Quique González, Joe Crepúsculo, Second, Cariño, Jimena Amarillo, Shinova, Los Invaders, Anabel Lee i The Levitants.

Com en anteriors edicions Love To Rock també inclou en la seua programació musical gran varietat de sessions de DJ. Tindrem als plats a Fran Lenaers, Ley DJ, Fat Gordon, Don Fluor, Miss Deep’in i Toxicosmos entre d’altres.

Però Love to Rock no és només música, el festival oferirà una experiència gastronòmica única. Sota el nom de Love Food Experience, aquest espai comptarà amb una varietat de food trucks i xefs reconeguts de València, que presentaran propostes culinàries de primer nivell.

Love to Rock també té en compte a les famílies amb la seua zona Love Kids. Els més xicotets gaudiran d’activitats especialment dissenyades per a ells, permetent-los viure l’experiència del seu primer esdeveniment musical en un entorn segur i amigable.

Amb la seua fusió de música, gastronomia i entreteniment familiar, Love to Rock es converteix en una experiència integral que arriba a un públic ampli i variat. No et perdes aquest vibrant festival que transformarà la meravellosa zona marítima de València en un paradís per als amants de la música en directe i la gastronomia.

RESERVAR ENTRADES

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  13-10-2023

 • A:

  14-10-2023

 • Informació dels horaris

  L’horari d’obertura del recinte serà el divendres 13 de 19 h a 1:30 h i el dissabte 14 de 11 h a 1:30 h.

 • Lloc

  Carrer Marina Real Juan Carlos I, València

 • Preu

  Des de 20 € fins a 75 €

COM ARRIBAR

C. Marina Real Juan Carlos I, 46011 Valencia, España

Obtenir ruta