Les llums de Nadal inunden la ciutat de València

Categories: Nadal, festes i tradicions.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

L'esperit del Nadal ompli els carrers valencians amb il·luminació nadalenca

La lluentor de les llums nadalenques marca l’inici d’aquesta esperada festivitat.
Per això, l’1 de desembre a les 19.00 h, l’esperit del Nadal s’apropia de València amb l’encesa oficial de la il·luminació.

A partir d’eixe dia, cada vesprada de 18.00 a 00.00 h, la decoració nadalenca omplirà de llum, màgia i color els carrers de la ciutat. Els caps de setmana, l’espectacle durarà mitja hora més.

L’objectiu és clar: vestir la ciutat de Nadal, sobretot els carrers més transitats com són les comercials i per als vianants.

I els mercats municipals també!
En el cas dels mercats, inclòs el Mercat de Colom, a les llums s’afig ornamentació nadalenca, igual que en la façana de l’Ajuntament.
En total, el desplegament festiu inclou 225 arcs lluminosos en 40 carrers, 20 rètols lluminosos de Bon Nadal i 19 arbres de Nadal en diferents districtes de la ciutat.

I això no queda ací.
S’inclouen led, caixes de regal lluminoses de fins a quatre metres d’alt, garlandes de led en edificis, places i carrers i una estrela de Betlem lluminosa dels Reis Mags a l’esplanada del Pont de Serrans, just davant de les Torres de Serrans.

Pel que fa als fanals monumentals que recorren la ciutat, estaran decorats: les Grans Vies del Marqués del Túria, encreuament d’Antic Regne amb Germanies, Ramón y Cajal, Ferran el Catòlic, Passeig de la Petxina, el carrer Pintor López, Plaça de Tetuan, la Plaça d’Amèrica i Jacinto Benavente.

 

Atenció, que no tot són llums!

La Plaça de l’Ajuntament acomoda un arbre de Nadal de 20 metres d’altitud, decorat amb boles i caixes de regal, llums i amenitzat amb música nadalenca. I també un betlem amb peces de grandària real.

A més, al voltant de 10.000 cridaneres plantes de pascua decoren la ciutat en Nadal. Podràs veure-les, entre altres emplaçaments, al Pont de les Flors, al Jardí del Túria, al Jardí d'Ayora, als Jardins del Reial, a la Plaça de l'Ajuntament, al Passeig de l'Alameda o al Parc Central.

Enguany, deixa’t portar per l’esperit del Nadal i gaudeix de l’espectacle de llums que la ciutat de València ha preparat per a tu.

Bon Nadal!
 

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    01-12-2023

  • A:

    07-01-2024

19 Sun
23º 16º

Agenda de nadal

plaza ayuntamiento nochevieja fuegos artificiales
Nadal a València 2023
Navidad Valencia 2023.jpg
Agenda Nadal 2023

Tots els esdeveniments