I Festival Internacional d’Orgue

Categories: música.

El projecte musical de Sant Nicolau comptarà amb la col·laboració de músics de nivell nacional i internacional com Christopher Bouwman o Monica Melcova

Prepara’t perquè del 19 de maig al 16 de juny se celebra a la Parròquia Museu de Sant Nicolau el I Festival Internacional d’Orgue sota el nom «Quan els àngels xiulen».

Ni més ni menys que cinc concerts realitzats entre els mesos de maig i juny, sent la primera cita el divendres 19 de maig; la programació es repetirà cada divendres fins al 16 de juny.

En aquesta ocasió el projecte musical de Sant Nicolau ha reunit músics de primer ordre tant nacional com internacional com, per exemple, Christopher Bouwman o Monica Melcova.

La directora musical i organista titular del temple, Atsuko Takano, ha dissenyat una programació d’obres espanyoles i europees que comptarà amb un repertori que promou la música barroca, renaixentista i romàntica.

Les obres que sonaran durant els cinc recitals en l’orgue neobarroc són triades pensant a agradar al gran públic seleccionant obres de Händel, Bach, Cabanilles, Mendelssohn o Vivaldi.

Si vols viure una experiència per als teus sentits, aquesta és l’ocasió perfecta per a gaudir de la bellesa d’aquest repertori en una acústica i marc excepcionals.

Pots reservar la teua entrada ja. I atenció, perquè la recaptació es destinarà íntegrament a l’Obra Social de Sant Nicolau.
 

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  09-06-2023

 • A:

  16-06-2023

 • Informació dels horaris

  Cada divendres des del 19 de maig al 16 de juny.

  A les 20.15 h.

 • Lloc

  C/ dels Cavallers, 35, CP 46001 València

 • Preu

  10 €

  Les entrades van numerades i personalitzades encara que els seients s’assignaran per ordre d’arribada.

  La recaptació per les 200 places es destinarà íntegrament a l’Obra Social de Sant Nicolau.

COM ARRIBAR

Carrer dels Cavallers, 35, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L1, L2, L4.
 • Autobús: 26, 27, 62, 95, C1.
12 Fri
25º 11º