elrow, festa immersiva al ritme de música electrònica

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

elrow XXL weekend festival aterra per primera vegada a València amb una proposta trencadora.

Els dies 18 i 19 de novembre, elrow XXL aterra a València per a oferir més de vint hores de música, tres escenaris i diversió al màxim. El recinte de Marina Sud serà l’epicentre d’una de les festes més lloades a tot el món, donant cabuda a la participació de més de 15.000 apassionats de la música electrònica.

Després d’un estiu vertiginós, amb parades en ciutats com Amsterdam, Londres, Chicago, Eivissa i Màlaga, elrow XXL weekend festival presenta un espectacle únic i immersiu amb un format mai vist.

elrow XXL ens porta una producció ambiciosa carregada d’imaginació, oferint una experiència immersiva sense igual al ritme de les últimes tendències en techno, tech-house i house. No obstant això, el més rellevant d’aquesta primera edició a València, seran les seues dos temàtiques fascinants: "Delusionville by Ron English" i "Horroween x Blackworks".

Delussionville by Ron English

Delusionville en elrow és una reinterpretació en viu del famós moviment artístic POPaganda, fruit de la imaginació de l’artista, Ron English, artista multidisciplinari, també conegut com a “padrí del street art”.

Horrorween x Blackworks

De la mà del col·lectiu Blackworks, una de les marques de techno i hardtechno de referència a nivell mundial, els assistents podran experimentar els sons més durs, foscos i ràpids de l’escena RAVE.

Els pròxims 18 i 19 de novembre, al costat del mar, a la Marina Sud, tens una bona ració de música electrònica amb més de 20 DJ internacionals i nacionals en tres escenaris. No t’ho perdes!

Reserva ja les teues entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  18-11-2023

 • A:

  19-11-2023

 • Informació dels horaris

  Des de las 15:00 hores

 • Lloc

  Carrer del Moll de la Duana, s/n, 46024 València

COM ARRIBAR

Port Valencia, Carrer del Moll de la Duana, s/n, 46024 Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Autobús: C2.

Informació d'interés

23 Tue
33º 22º