Coneix la realitat a l’exposició World Press Photo

Categories: exposició.

Imprescindible

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El Museu Chirivella Soriano reuneix imatges que plasmen drames humans actuals en aquesta exposició de fotoperiodisme mundial

Així és, el Museu Chirivella Soriano et presenta l’exposició World Press Photo fins al 5 de novembre. Les 142 millors imatges que reflecteixen els drames humans del nostre temps des de diverses perspectives.

En aquesta 11a edició a València el format revela la qualitat del treball de professionals amb aquesta exposició de fotografies i creacions, que són premiats al World Press Photo Context.

Les fotografies posen especial èmfasi en el sofriment humà causat per la invasió russa d’Ucraïna, les intenses sequeres i la crisi econòmica a l’Afganistan, la lluita contra l’emergència climàtica a Àsia Central o els efectes de l’augment del nivell de la mar en poblacions pesqueres d’Egipte. En resum, eixes són les històries de les principals obres guanyadores.

Sens dubte és una exposició tan important com interessant que et remourà la consciència i obrirà els ulls a la realitat que hi ha en aquest món.

Recorda que la pots visitar fins al dia 5 de novembre de dimarts a diumenge. Si t’interessa acompanyar-la amb una visita guiada tens ací la informació.
 

+ INFO

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  14-10-2023

 • A:

  05-11-2023

 • Informació dels horaris

  Dimarts a dissabte: 10.00 — 14.00 h / 17.00 — 21.00 h

  Diumenge: 10.00 h — 15.00 h

  Dilluns: tancat.

 • Lloc

  Palau Joan de Valeriola, Carrer de Valeriola, 13, 46001 Valencia

 • Preu

  Opció de visita guiada per a grups:

  Col·legis i instituts 3,5 € persona.

  Grups privats 5 € persona.

  Caps de setmana/visitants sense grup 5 € persona.

COM ARRIBAR

Calle Valeriola, 13, Valencia, España

Obtenir ruta