El Festival de Jazz del Palau de la Música reunirà a grans figures internacionals

Categories: festival urbà.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Dianne Reeves, Kurt Elling, Monty Alexander, Kenny Garret, Dave Holland faran les delícies dels amants del jazz.

La 26 edició del Festival de Jazz de València reunirà artistes internacionals i valencians que actuaran entre el 4 i el 30 de juliol al Teatre Principal de València i en diversos barris i pobles de la ciutat.

Dianne Reeves, Kurt Elling, Monty Alexander, Kenny Garret, Dave Holland seran els caps de cartell d’un festival que portarà fins a València a onze Grammys i quaranta-quatre nominacions.

El jazz valencià estarà present amb l’Orquestra de València juntament amb el pianista Albert Sanz, sota la direcció de Daniel Abad. Presenten la versió simfònica de “L’espuma de mar”, un projecte molt personal i intimista de Sanz.

A més, el pianista Alex Conde participarà en el Festival amb Los Indultados per a oferir un projecte de fusió de flamenc i jazz. D’altra banda, el guitarrista valencià Ximo Tébar torna amb el cantant brasiler Gladston Galliza fusionant els ritmes i harmonies del Brasil i el Mediterrani.

No faltaran tampoc els concerts gratuïts i a l’aire lliure del cicle “Jazz en els barris i pobles de València”, que enguany es desenvoluparan des del 15 al 30 de juliol.

En definitiva, una programació amb una gran varietat d’estils com el jazz clàssic, el contemporani, el de fusió i amb una poderosa presència vocal. Figures internacionals de primer nivell i fins a nou concerts amb músics valencians. Imprescindible per als amants del jazz i una oportunitat fantàstica per als no iniciats.

La programació del festival està ja disponible en la web del Palau de la Música

Compra ja les entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  04-07-2023

 • A:

  30-07-2023

 • Informació dels horaris

  Consultar Programació.

 • Preu

  De 10€ a 35€.

Informació d'interés

25 Sat
23º 16º