Descobrix l'arquitectura de València en Open House València 2024

Categories: festival urbà.

Més de 70 edificis emblemàtics obriran les seues portes al públic

Del 25 al 27 d'octubre, Open House València (OHV) oferirà l'oportunitat d'explorar la riquesa arquitectònica de la ciutat amb un programa replet d'activitats emocionants. 

Durant el festival, més de 70 edificis emblemàtics de València obriran les seues portes al públic, permetent que et submergisques en la història i el disseny de la ciutat. Podràs veure espais com Espai Verd d'Antonio Cortés, els Antics Cellers de Vinival de Luis Gay i J. Antonio Hoyos i el Parc Gulliver de Rafael Rivera i Mateo Signes i edificis recentment rehabilitats com a Farinera Grau.

La programació del festival inclou també rutes guiades temàtiques dedicades a la València romana, el Mosaic Nolla, el patrimoni industrial o l'Horta, entre altres, i visites guiades a estudis d'arquitectura o showrooms com els de Stonelluxe, Natuzzi, Mobalco i Porcelanosa.

A més de les visites guiades, el programa d'OHV24 inclourà taules redones (Open Talks) per a conéixer secrets de l'arquitectura valenciana; visites Open Premium a obres arquitectòniques emblemàtiques, vistes tècniques a showrooms d'empreses de disseny i construcció; concursos; i exposicions. 

Open House València 2024 promet ser una experiència inoblidable per a tots els amants de l'arquitectura i el disseny. Estigues-te atent a l'obertura de la reserva de places!

MÉS INFORMACIÓ

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    25-10-2024

  • A:

    27-10-2024

COM ARRIBAR

Veles e Vents, Edificio Veles e Vents La Marina de València, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

  • Metro: L6, L8.
  • Autobús: 95.
21 Fri
28º 19º