David Bisbal torna a València amb el “Tour Volaré 2024”

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Serà l’1 de juny al recinte de la Plaça de Bous.

València acollirà un dels concerts de la gira “Tour Volaré 2024” amb la qual David Bisbal renova la seua exitosa gira de l’any passat. La cita per a gaudir d’aquest nou espectacle serà el pròxim 1 de juny a la Plaça de Bous de València.

L’artista d’Almeria continua sent un dels màxims exponents del pop llatí espanyol amb una imparable carrera internacional plena d’èxits. Després de l’espectacular “Me siento vivo Tour 2023”, Bisbal oferirà un xou potent amb un repertori renovat que abasta els temes del seu nou disc “Me siento vivo”, un dels més innovadors de la seua carrera.

Probablement, aquest àlbum és un dels més especials de la seua extensa discografia, on trobem des de pop amb so dels anys huitanta, passant per pop llatí, bachata, disco i grans balades atemporals. A més, probablement aquest és el seu treball musical més elaborat a nivell d’arranjaments i qualitat vocal al llarg dels seus 21 anys en la indústria musical.

Nova gira de David Bisbal

Tot això estarà present en els directes de la nova gira, en la qual, per descomptat, també hi haurà cabuda per als seus grans èxits. Que no es preocupen els fans més fidels de Bisbal, segur que “Ave María”, “Buleria” i “Corazón latino” sonaran la nit de l’1 de juny. Un consell, ràpid a per les entrades perquè volaran!

 

Compra ja les entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-06-2024

 • A:

  01-06-2024

 • Lloc

  Plaça de Bous, València

 • Preu

  Des de 45€

COM ARRIBAR

Plaza de Toros, Carrer de Xàtiva, València, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L1.
 • Autobús: 10.

Informació d'interés

25 Sat
25º 15º