Circs de Nadal

Categories: en familia, festes i tradicions.

Nadal


Hi havia una vegada... quatre circs! És un dels plans imprescindibles nadalencs per als xiquets valencians.

Si et vols sumar a aquesta tradició, dona una ullada a les quatre carpes que aquest Nadal visiten València:

  1. El circ més veterà a la ciutat, el Wonderland, porta a València el seu nou espectacle amb malabaristes, mags, acròbates i pallassos. Estaran enfront de Bioparc del 30 de novembre al 12 de gener. Les entrades poden comprar-se ací des de 7,50 euros.
  2. La Rambleta acollirà als membres del circ valencià Gran Fele, amb el seu espectacle Orinoco, un pont entre el món real i el món oníric. Números aeris, música en directe, acrobàcies, filferro, equilibris, premudes, titelles, autòmats, pallassos, robots, alteració dels sentits, saltironar amb les olors, riure, riallada... l'espectacle familiar d'aquest nadal! Serà del 23 de desembre al 6 de gener, amb entrades des de 10€.
  3. El Gran Circo Alaska presenta el seu musical El Rei León del 5 de desembre al 6 de gener en l'avinguda Tres Creus. Les entrades poden comprar-se ací. 
  4. L'esperit de cinc generacions d'una mateixa família d'artistes continua en el Circo Raluy Legacy. Gaudeix de més de cinquanta professionals del circ en l'espectacle #Themagicformula, que estarà sota la carpa Raluy en la Marina de València del 5 de desembre al 2 de febrer. Adquireix les teues entrades des de 11,40 € ací. No et perdes una altra de les grans herències d'aquest circ: prop de 40 vagons antics que continuen.

 

Passen i vegen!