Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris.
Si continues navegant, considerem que n'acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació açí.

Cabecera
Planifica el teu viatge Què visitar a València
Buscador de ofertas
Què busques?
Llegada Seleccionar Fecha
Salida Seleccionar Fecha
Establecimientos
Mostrar hoteles cerca de
Estrellas
Home /  Què fer a València /

Fer esport a València

Fer esport a València

 

El bon clima de València i el seu ampli litoral han convertit la costa valenciana en escenari ideal per a la pràctica d'esports nàutics com la vela, el surf de vela, l'esquí aquàtic o la motonàutica.

 

www.deportevalencia.com


València 2007. La designació de València com a ciutat seu de la 32 America´s Cup, la final de la qual es va celebrar el 2007, va convertir la ciutat en punt de trobada de l’esport de la vela. Amb esta finalitat, es van realitzar noves infraestructures urbanes que van complementar l’oferta de servicis de la ciutat, especialment al Port i a la zona d’influència d’este gran esdeveniment d’interés mundial.

 

València també es presenta com un autèntic somni golfístic per al turista nacional i internacional. 365 dies de golf i quatre camps – El Saler, El Bosque, Manises i El Club Escorpión –, situats en enclavaments de gran bellesa natural, que oferixen una oportunitat envejable per als amants d'esta activitat.

L'oferta es completa amb una moderna xarxa d'instal·lacions per a gaudir practicant qualsevol esport:

El Velòdrom Luis Puig, per als atletes i ciclistes(Tel. 34 963 902 640); el Pavelló Font de Sant Lluís, per als amants del basquetbol (Tel. 34 963 737 661). Els estadis de Mestalla (València CF) i Ciutat de València (Llevant UE), per als seguidors del futbol.

El Club de Tenis, per als aficionats a este esport (Tel. 34 963 690 658); instal·lacions on practicar la natació o l'hípica (Tel. 963 890 759).

Per als amants del motor, recomanem una visita al Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, ubicat a Xest.


Si preferix els esports a l'aire lliure, li recomanem els Jardins del Túria. Ubicats en l'antic llit del riu Túria, són lloc de pràctica habitual de fúting, ciclisme, futbol, rugbi… o simplement per a fer llargs i agradables passejos.

Finalment, si busca sensacions fortes, pot gaudir dels esports d'aventura en les comarques de l'interior.

La meua compraCARRO DE COMPRA (0)