FAQs Preguntes freqüents

1- Què és la Valencia Tourist Card?

La Valencia Tourist Card és una targeta turística dirigida als visitants i turistes que acudixen a la ciutat, l'objectiu de la qual és promoure i facilitar la visita als nombrosos atractius de València de forma ràpida i còmoda.

2- Quines modalitats n’hi ha?

Hi ha Valencia Tourist Card de 24 h, 48 h i 72 h. La targeta s'activa amb el seu primer ús en un punt d'utilització (museu, transport públic…). Hi ha lectors habilitats a tal fi. Les hores de validesa començaran a comptar a partir d'aqueix moment. Una vegada hages utilitzat la teua València Tourist Card, recicla-la en les nostres Oficines de Turisme. El medi ambient t'ho agrairà.

Valencia Tourist Card 7 días sin transporte: validesa de 7 dies

3- Quins preus tenen?

Valencia Tourist Card de 24 hores: 15 €
Valencia Tourist Card de 48 hores: 20 €
Valencia Tourist Card de 72 hores: 25 €
Valencia Tourist Card 7 días sense transport: 10 €
Per la compra on line podràs beneficiar-te d'un 10% de descompte.

4- Puc comprar amb el 10% de descompte la Valencia Tourist Card y la Valencia Tourist Card 7 días sin transporte en qualsevol Tourist Info?

NO, el descompte únicament és aplicable per la compra on line.
Totes les Tourist Info venen les targetes a la tarifa vigent, llevat que existisquen promocions en eixe moment.

5- Què m'entregaran amb la targeta?

Quan vages a arreplegar la targeta, t'entregaran una Guia que conté el llistat complet, amb totes les adreces, dels establiments i servicis en què obtindràs un descompte al presentar la Valencia Tourist Card i un plànol amb la ubicació dels mateixos...

6- Què inclou la Valencia Tourist Card i la Valencia Tourist Card 7 días sin transporte?

València Tourist Card 72 hores, 48 hores, 24 hores i 7 dies sense transport: 

- 2 Tapes + 2 Consumicions
- Entrada gratuïta a 20 Museus i Monuments (Museu Faller, Llotja de la Seda, Torres de Quart, Torres de Serrans…)
- Descomptes del 15% en les atraccions turístiques més importants: Ciutat de les Arts i Les Ciències, Bioparc, Bus Turístic i lloguer de bicicletes.. i el 20% en Visites Guiades.
- Àmplia oferta en botigues i restaurants, amb descomptes de fins al 15%
- Guia completa + mapa per a moure't amb la València Tourist Card. 

A més, les modalitats de 24h, 48h i 72h oferixen TRANSPORT PÚBLIC GRATUÏT sense límit de viatges en zona A per a tramvia, Emt (autobús urbà) i Zona ABCD per a Metro: incloent la línia 3 i 5 València-Aeroport-València i la línia 25 que arriba al parc Natural de l'Albufera.

Valencia Tourist Card 7 dies sense transport:
NO inclou transport, sinó que serveix per a gaudir dels descomptes coneixent la ciutat a peu.
Descomptes en museus, en monuments i en atractius turístics de la ciutat.
Descomptes en altres serveis (espais d'oci, restaurants, botigues, lloguer de vehicles...)

7- Puc usar la Valencia Tourist Card des de l'Aeroport?

Sí. La Valencia Tourist Card inclou el trajecte amb metro des de l'Aeroport a la ciutat i viceversa.

8- Puc utilitzar tota la xarxa de transport públic?

La València Tourist Card inclou transport illimitat per a bus i tramvia dins de la zona A, i per a metro dins de la zona ABCD, inclòs el trajecte Aeroport-València, València-Aeroport.
Els autobusos urbans són els corresponents a l'EMT (de color roig).
Es permet intercanviar tantes vegades com es desitge entre metro, autobús i tramvia.

9- On puc utilitzar-les?

En museus, monuments i llocs d'interés; en els espais d'oci diürn i nocturn, en tendes, restaurants, servicis turístics, empreses de lloguer de vehicles i altres atractius turístics.
El llistat complet de punts d'utilització ve detallat en la Guia que s'adjunta a l'adquirir la targeta o en la pàgina web www.valenciatouristcard.com

10- Hi ha Valencia Tourist Card per a xiquets?

Els xiquets entre 0-5 anys no la necessiten ja que disposen de gratuïtat o de tarifa reduïda en els actius turístics, a més viatgen gratis en l'autobús fins als 5 anys inclosos i en el metro i tramvia fins als 10 inclosos.

Turisme València pensa en les famílies i aplicarà als xiquets entre 6-12 anys un 15% de descompte sobre la tarifa oficial, tant en la web com a les Oficines de Turisme.

És imprescindible presentar el DNI d’adults i xiquets per gaudir del descompte.

11- Existeix una tarifa especial en la VLC Tourist Card per a jubilats?

Sí. S'aplicarà un 15% de descompte a persones majors de 65 anys i a jubilats/pensionistes que presenten un document acreditatiu.

12- Hi ha una tarifa especial en la VLC Tourist Card per a estudiants?

Sí. S'aplicarà un 15% de descompte a estudiants titulars d'un carnet jove o d'estudiant (imprescindible presentar el carnet).

13- Com es validen les targetes?

La targeta es valida en els lectors de punt d'utilització (museu, transport públic metro o autobus…). Les hores de validesa començaran a comptar a partir d'aqueix moment.

La Valencia Tourist Card 7 días sense transport es valida manualment: anotant en la targeta la data de caducitat i el nom del titular de la targeta.

14- Fins a quan puc utilitzar-les?

La València Tourist Card es pot utilitzar la targeta durant 24 h, 48 h o 72 h, depenent de la modalitat, a partir del moment en què s'utilitze per primera vegada en un punt d'utilització (museu, transport públic…). 

La Valencia Tourist Card 7 días sin transporte:
Es pot utilitzar fins a 7 dies després de la seua compra.

15- Puc ampliar la duració de les targetes?

La València Tourist Card es pot utilitzar durant 24 h, 48 h o 72 h, depenent de la modalitat, a partir del moment en què s'utilitze per primera vegada en un punt d'utilització (museu, transport públic…). La targeta ès recarregable i es pot realitzar la recàrrega en qualsevol Oficina de Turisme (vegeu pregunta 22).

La València Tourist Card 7 días sin transporte no pot ampliar-se. Podrà adquirir-ne una nova a qualsevol Tourist Info (vegueu pregunta 22).

16- Què puc fer si em dóna error la Valencia Tourist Card?

Si fallara o donara algun error la Valencia Tourist Card comprada, acudix a qualsevol de les nostres Oficines de Turisme (vegeu pregunta 22) amb el resguard de compra i et donaran una targeta nova de la mateixa modalitat o de la corresponent al període de vigència restant al moment de produir-se l'error.

17- On puc comprar-les?

A través de la Botiga On Line de www.visitvalencia.es: apartat Reserves i Compres on-line, amb un 10% de descompte.
En les nostres oficines de Turisme: Paz 48, 19, estació Joaquin Sorolla Aeroport, Plaça de l'Ajuntament 1, i Platja Passeig Neptú, s/n (oberta temporalment d'abril a octubre aproximadament). (ver pregunta 22)
En gran part d'Hotels, Hostals, Quioscos i Empreses de Servicis Turístics de la ciutat.
En els principals portals turístics d'Internet i en gran part dels Tour Operadors nacionals i estrangers.

18- Puc comprar la Valencia Tourist Card per a grups?

Sí. Es considera grup a partir de 20 unitats i se li aplica un descompte del 15%.
A través del Portal d´Ofertes de www.visitvalencia.es es poden adquirir de 20 a 30 unitats.
Per a quantitats superiors, s'atendran les comandes en les Oficines de Turisme (vegeu pregunta 22) o enviant un e-mail a atencionalvisitante@turisvalencia.es

19- Com arreplegue la targeta?

Per a arreplegar la targeta, hauràs d'acudir a qualsevol de les nostres Oficines de Turisme (Vegeu pregunta 22) i presentar el resguard de compra junt amb el document d'identitat (DNI o passaport) de la persona que ha efectuat la reserva.

També podràs arreplegar les teues targetes en el Quiosc Digital de l'Aeroport, introduint les teues dades personals i el teu número de comanda. La màquina es troba en la Planta d'Arribades, enfront de les empreses de lloguer de vehicles). Servici de 24 hores.

20- Em poden enviar la Valencia Tourist Card a casa?

Sí, és una de les opcions d'enviament que trobaràs durant el procés de compra online.

21- Em poden enviar la targeta a l'hotel?

Sí, és una de les opcions d'enviament que trobaràs durant el procés de compra online.

22- On estan les Oficines de Turisme i quins horaris tenen?

Pots consultar les direccions i els horaris de les nostres Oficines de Turisme en este enllaç: www.visitvalencia.com/va/planifica-el-teu-viatge-a-valencia/oficines-de-...

També els trobaràs en el comprovant que rebràs després de la compra.

23- Quin és l'estalvi que obtinc a l'usar la Valencia Tourist Card?

Com més serveis utilitzats, majors són els beneficis.
La València Tourist Card et permet estalviar diners i temps en transport, museus i entrades a tots els actius turístics de la ciutat com Bioparc, Bus Turístic, Ciutat de les Arts i les Ciències i visites guiades, oferix un estalvi d'uns 20 €. Com més servicis s’utilitzen, majors són els beneficis.

24- Com collabore amb la Protecció del Medi Ambient?

Les Valencia Tourist Card de 24h, 48h i 72h poden ser reciclades. Una vegada hages utilitzat la teua València Tourist Card, recicla-la en les nostres Oficines de Turisme. 
El medi ambient t'ho agrairà.

25- Puc sollicitar factura?

Sí. Si necessites factura, envia un e-mail a vlcshop@visitvalencia.com amb les dades de la reserva i les dades d'identificació que vulgues que hi figuren. El nostre departament d'Administració te la remetrà per e-mail.

26- On puc trobar informació més detallada de la Valencia Tourist Card i la Valencia Tourist Card 7 días sin transporte?

27 - Com s'utilitza la VTC en el transport públic?

Acosta el teu València Tourist Card a la cancel·lador dempeus cada vegada que puges al transport públic.

 

Podràs usar-la totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 o 72 hores).

 

 

Si el revisor el sol·licita, hauràs de mostrar-li la teua targeta i en cas de no haver-la passat per la cancel·lador a, la sanció podrà ser de fins a 50€.

28 - Com s'utilitza la VTC en les atraccions turístiques?

Mostra en taquilla la teua València Tourist Card, aproxima-la al lector i espera al fet que la reconegui. S'il·luminarà la pantalla: verd - pots passar / roig- la teua targeta ha caducat.

 

Només es pot utilitzar la València Tourist Card una vegada en la mateixa atracció.

 

 

Si la teua targeta falla en alguna atracció, prova a usar-la en una altra per a assegurar-te que funciona correctament. Si continua donant error, acosta't a una de les nostres oficines de turisme amb el teu tiquet de compra perquè puguem donar-te una solució