Skip to main content

Guies turístiques Liber Tours

Nueva 14, 5º, pta.10, 46450 Benifayó (Valencia)

ÀREA TURÍSTICA: Horta

Oferix tours adaptats per a persones amb discapacitat física i visual.

Tours en un sol idioma per grup, amb guies diferents. Castellà i anglés fixos, italià amb reserva.

Física

Activitats:

TOUR DIARI AL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA:

de dilluns a dissabte durant tot l'any. Servici garantit, sense mínim de clients. Duració: 2 h 15 min. Tiquet individual adult: 17 €. De 8 a 16 anys: 8 €. Entrada a la Llotja inclosa i obsequi degustació.

www.libertours.Com/tour-diario-en-el-centro-historico.Html

 

TOUR AL CENTRE HISTÒRIC + DINAR/SOPAR COMPLET D.O.:

Tour de dilluns a dissabte durant tot l'any. Dinar/sopar complet D.O. En taula privada. Entrada a la Llotja inclosa i obsequi degustació. Mínim: 88 €/parella (2 persones).

www.libertours.com/tour.o..html

 

TOUR PRIVAT.

Servici a mesura del client privat. Preu de guia, independentment del número de persones en el grup (4, 10, 30, 60..). castellà, valencià, anglés, italià, francés i alemany. Duració: 3 hores, mig dia/6 hores, dia complet. Preus: 139 €/239 €. Hores extres: 35 €. Suplement festius: 35%.

www.libertours.com/tours-privats.html 

 

Dins dels servicis privats hi ha moltes opcions: excursions a l'Albufera i contornada de València, tours amb cotxe de cavalls, visites guiades de l'Oceanogràfic o de la CAC, Museus de València, tot el que demane el client. També opció a afegir degustacions i visites gastronòmiques. 

 

Visites amb recorregut accessible:

Hi ha un tour privat per als viatgers dels creuers adaptat per a PMR. Total: 5 persones (4 + PMR). Recollida al Port de València amb vehicle adaptat, conductor i guia. Tour complet de 3 hores al Centre Històric. Tornada al port. Preu de grup: 239 €. Tots els preus inclouen 21% d'IVA. 

Visual

Visites amb recorregut accessible:

Per als clients amb discapacitat visual s'adapta el tour habitual i s'inclouen en les recorregudes parades en maquetes que poden tocar, així com la possibilitat de tocar fatxades/monuments permesos. 

Informació d'interés

  • Telèfon

    +34 978 118 888

  • Correu electrònic

    info@libertours.com

  • Web Liber Tours

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te