Parc Natural de l'Albufera

Parc Natural de l'Albufera

És ací on es va inventar la paella

A tan sols 10 quilòmetres de València es troba el parc Natural de L'Albufera, un ecosistema mediterrani que unix platges salvatges de dunes, amb boscos, arrossars i un enorme llac pel qual passejar amb barca.

És ací on es va inventar la paella i on poden descobrir-se altres delícies culinàries amb productes de la zona, com l'all-i-pebre o la llisa adobada. Per descobrir la biodiversitat de la zona, res millor que recórrer a peu o amb bici algun dels sis itineraris senyalitzats pel parc.

És el llac més gran d'Espanya i una de les zones humides més importants de la península Ibèrica. Un paratge d'un gran interès ecològic on hibernen espècies úniques d'aus aquàtiques. Les seues riques aigües han servit tradicionalment d'aliment a pescadors i cultivadors d'arròs i han donat origen a una gastronomia molt suculenta. Per a degustar-la, s'ha d'acostar al poblat de El Palmar, escenari que va inspirar nombroses obres de Blasco Ibáñez. Ací podrà descobrir plats típics valencians com la paella, l'arròs a banda o l'all i pebre -elaborat amb anguiles del llac. Després de menjar, no hi ha res millor que fer un passeig tranquil en barca per l'Albufera, contemplant les tonalitats rogenques i daurades de la posta de sol sobre les aigües.

Llegir mes
Close

Com arribar

Bus: 
 • Parc natural de l´Albufera

  El Saler 

   

  Platja de L´Arbre del Gos

  Platja de la Garrofera

  Platja de la Devesa

  Platja d´El Saler

  Playa de Pinedo

  Playa d´El Perellonet / Recati