Carrers i Zones de Compra a València

Carrers i zones de compres

Si t'atrau la idea de passejar i aprofitar per a equipar-te a l'última moda, no dubtes a recórrer els nostres carrers, en les que trobaràs les millors botigues i les primeres marques.

CENTRE HISTÒRIC

Plaça Redona i contornada:

La plaça Redona, coneguda també com clot, és un enclavament únic ubicada al Centre Històric de València on trobarem ceràmica, souvenirs, randes, entre altres propostes. Es tracta fonamentalment de comerç tradicional i artesà en una peculiar i renovada plaça.

Els diumenges, en els carrers adjacents, s'instal·la un mercat de segells, monedes, croms entre altres que fan les delícies tant de xiquets com de majors.

HORARI: De dilluns a dissabte de 10:00 hores a 20:00 hores. Mercat extraordinari (diumenge i festius) : De 8:00 a 14:00 hores

 

 

Mercat Central:

Aquest edifici d'arquitectura modernista és una visita obligada per als amants de les compres tant per la seua gran oferta gastronòmica com pel seu atractiu arquitectònic.

HORARI: de 7 AM a 3PM de dilluns a dissabte. Direcció: Pl. de Bruges s/n.

 

 

Carrer de les Cistelles:

Carrer replet d'establiments en què trobar objectes de vimen fets a mà o peces de marroquineria.

Direcció: Músic Peydró

 

 

ZONA POETA QUEROL

 

Aquesta zona es caracteritza per aglutinar els comerços més exclusius de la ciutat, amb firmes de gran renom internacional com a marques de luxe espanyol i artesà.

Direcció: Carrer Poeta Querol i limítrofs.

 

 

ZONA COLOM I EIXAMPLE

Al llarg de tot el carrer Colom i els seus carrers limítrofs, així com al voltant del Mercat de Colom, es troben les firmes comercials més conegudes a més d'una àmplia oferta en establiments de decoració i joieria exclusiva.

Direcció: Carrer Colom, Jorge Juan, Cirilo Amorós i limítrofs.

 

 

ZONA RUSSAFA

 

El barri de Russafa viu des de fa uns anys una florent activitat comercial, entre la qual destaquen els establiments multidisciplinaris.

Direcció: Carrer Sueca, Literat Azorín, Cadis i adjacents.

 

 

Avinguda de França

 

L'Avinguda de França, prolongació de l'Albereda i eixida cap al Saler constituïx una nova zona comercial que compta amb uns quants centres comercials i comerços amb propostes molt interessants.

Direcció: Av. França, Prolongació de l'Albereda i limítrofs.

 

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

ZONES

Barri del Carme

Plaça Redona

Carrer de les Cistelles

Mercat Central

Carrer  Colom

Poeta Querol

Don Juan de Austria

Jorge Juan

Cirilo Amorós

La Pau

Barri de Russafa

Avinguda de França