Anar de Compres a València

De Compres

Valencia és una ciutat per disfrutar comprant

València és un gran destí per fer compres. La zona tradicional per al shopping és el centre històric amb els carrers de Colom, Poeta Querol, Don Juan de Austria, Jorge Juan, Cirilo Amorós, La Pau i els seus adjacents com principals artèries comercials, on conviu cultura, avantguarda, tradició i moda.

 

L'últim en shopping alternatiu està al barri del Carme, on destaca el Mercat de Tapineria, un espai creatiu, comercial i gastronòmic amb mercats ambulants efímers. Russafa és també un barri viu que inspira; on la quotidianitat conviu amb moviments artístics

i intel·lectuals i es pot trobar la moda més exclusiva.

 

Per a l'artesania i productes típics, la Plaça Redona és tot un clàssic, amb llocs de ceràmica o randa de boixets. A la Plaça de la Reina junt amb la Catedral de València, des del segon diumenge de maig fins al Corpus, té lloc el tradicional Mercat de L´Escuraeta, amb tot tipus de productes artesanals i de ceràmica.

 

Horaris comercials, rebaixes, devolució IVA

 

L'horari comercial de les tendes sol ser, generalment, de 10 AM a 8-8.30 PM de dilluns a dissabte. Alguns establiments que es troben en zones cèntriques o turístiques poden obrir els diumenges, amb un horari un poc més reduït, ja que l'horari d'obertura sol retardar-se a les 11 o 12 del matí.

 

Els períodes de rebaixes per excel·lència solen ser: des de 7 gener fins a finals de febrer i des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost. A més, alguns establiments realitzen promocions puntuals fora d’aquestes dates.

 

TAX FREE

 

Els viatgers amb residència fora de la Unió Europea, tindran la possibilitat de sol·licitar la devolució de l'IVA en les compres realitzades al nostre país havent comprat en establiments que oferixen el servici TAX FREE per un import superior a 90,16 € i sol·licitar el xec PREMIER TAX FREE o de GLOBLA BLUE en la tenda.

 

Servici de Devolució de l'IVA

OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA DEL CARRER DE LA PAU amb Servici Disponible per a residents fora de la UE per a compres superiors a 90,16€ realitzades en establiments amb servici Premier Tax Free i Global Blue.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

ZONES

Barri del Carme

Carrer Colom

Poeta Querol

Don Juan de Austria

Jorge Juan

Cirilo Amorós

La Pau

Barri de Russafa

Plaça de la Reina

 

HORARIS

De 10:00 h a 21:00 h. de dilluns a dissabte