Activitats náuticas

Ciutat de mar, de mariners, de pescadors. A València és possible disfrutar de la millor oferta d'oci nàutic articulada entorn de la Marina, una zona puntera fruit de la modernització del Port per acollir la 32 America's Cup. Amb més de 800 amarraments disponibles, és una de les marines més modernes d'Europa, on a més confluïxen oci, gastronomia i innovació. Per descomptat, també esport apartat en què cal destacar la creixent afició entorn del món de la vela.

 

El Reial Club Nàutic de València, fundat en 1903, és una associació privada que posa a disposició dels seus socis amarraments i activitats. Des de l'Escola de Vela, a la Secció Creuerista o l'Escola de Tenis. A més, també tenen una Escola d'Estiu, amb natació a la piscina, classes de conversació en anglés i activitats d'animació lectora. Encara que és el més important, no és l'únic club nàutic, ja que també estan els de Port Sa Platja, Cullera o Canet.

 

Fora dels clubs també hi ha organitzacions que potencien la pràctica de l'esport marí. És el cas de Vela València, que compta amb Escola de Vela, Acadèmia Nàutica i Centre de Tecnificació. Igual que el RCNV gaudix d'una gran oferta complementària i té el seu propi campus d'estiu.

 

En la Marina hi ha en total 39 empreses d'activitats nàutiques, sis clubs esportius i tres federacions esportives, on és possible practicar vela, busseig, piragüisme, pilates o rem, entre moltes altres propostes. I fins a empreses que es dediquen a l'organització d'esdeveniments amb vaixell, passejos en catamarà o lloguer d'embarcacions, com Quicksail, Boramar i Mundo Marino

Dársena Interior Puerto de Vcia. Tinglado nº2. Junto edif. del Reloj Valencia. 46011 Valencia

VALORACIÓ: 
5

Edificio Veles e Vents (Marina Real Juan Carlos I) 46011 Valencia

VALORACIÓ: 
5

Marina Real Juan Carlos I 46024 Valencia

VALORACIÓ: 
5

Marina Real Juan Carlos I – Marina Norte 46024 Valencia

VALORACIÓ: 
5

Eugenia Viñes, 40 46011 Valencia

VALORACIÓ: 
5