Home >> Que fer en valencia >> Cultura valenciana >> Museus en valencia >> Museu de les Ciències Príncep Felip de València
Add 

Museu de les Ciències Príncep Felip de València

Av. del Professor López Piñero, 7, 46013 València, Valencia, España

Valoración: 

Patrimonio Universal por la UNESCO

ZONA TURÍSTICA: 
Ciutat de les Arts i Oceanogràfic
SEGLE: 
XXI

És el gran museu del segle XXI per a donar a conéixer de manera didàctica, interactiva i amena tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

Està envoltat d’una superfície de 13.500 metres quadrats de làmines d’aigua.

Un edifici de proporcions grandioses, que alberga multitud d’activitats i iniciatives relacionades amb l’evolució de la vida i la divulgació científica i tecnològica.

La interactivitat distinguix al Museu de les Ciències Príncipe Felipe, que es presenta baix el lema: “Prohibit no tocar, no sentir, no pensar”. Així, el museu es convertix en un instrument real d’educació i reactivació de la capacitat crítica de la població.

Junt amb l’extens material expositiu, el museu també promou la difusió d’activitats i publicacions relacionades amb la ciència i l’educació, transformant-se en transmissor de coneixements entre el món científico-educatiu i el conjunt de la societat.

El seu valor com a complement i recolzament per a l’activitat educativa dels centres escolars i per a les empreses i institucions el convertixen en un museu viu, que manté un diàleg constant amb la societat que l’envolta.

SERVICIS

LAVABOS
CAFETERIA
TAQUILLES
BOTIGA

Interest data

no-reserva
HORARIS: 

De dilluns a diumenges: de 10 a 18 h. i de 10 a 19 h. (De 10 a 21 h. en estiu)

Com arribar

Bus: 
15
25
35
95
99