PARC DE CAPÇALERA / Bioparc

Ubicat en el llit històric del riu Túria, prolonga el cinturó verd de l’antic llit i complix, així, part del projecte que unificarà el braç natural del Túria amb l’artificial. Recrea el paisatge original del Túria i dóna protagonisme a l’aigua.

Disposa d’un auditori a l’aire lliure, un embarcador, bar i àrees de jocs per a xiquets. Els sectors 1 (Muntanya-mirador) i 2 (Bosc de Ribera mediterrani) són d’accés públic. Els sectors 3 (Bioparc) i 4 (Parc d’atraccions) són d’explotació privada. Este últim encara no està en funcionament. El Bioparc és el parc zoològic més gran de la ciutat. Es tracta d’una cita indiscutible per al públic infantil. En ell les barreres són pràcticament invisibles i els animals campen a gust. Té una extensió de 100.000 metres quadrats.

Dirección: 
Antiguo Cauce del Río Turia Valencia
Metro: 
Bus: 
Dirección Maps: 
POINT (-0.4083948 39.4747292)
Imagen destacada: 
Perfil Turista: 
Tipo recurso turistico: 
INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Obert 24 hores.

General: 

Obert les 24 hores del dia. Compta amb un llac amb servici de lloguer de barques. Consultar en 619.763.010 de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores i també la pàgina web: www.trenesturisticosvalencia.es Permet l'accés de gos guia. 

Física: 

Aparcament:

Una plaça reservada al carrer Hernández Lázaro–Vall de la Ballestera, i una altra la en carrer Castan Tobeñas, 75. Ambdues amb senyalització vertical i horitzontal.

Accés:

Hi ha nombrosos accessos al parc, generalment mitjançant rampes practicables d'inclinació variable, amb paviment homogeni i antilliscant.

Mobilitat:

El parc compta amb un llac navegable al voltant del qual s'ubiquen àrees de gespa i jocs infantils. Itineraris principals amb paviment homogeni de formigó o terra compactada. Desnivells amb escalons aïllats salvats per rampes. Itineraris secundaris amb paviment no homogeni de taules de fusta.

Auditiva: 

Mobilitat:

Hi ha panells informatius amb pictogrames o textos curts.

Visual: 

Mobilitat:

Hi ha nombrosos accessos al parc, generalment per mitjà de rampes d'inclinació variable, amb paviment homogeni i antilliscant, sense senyalització tàctil i visual. El parc compta amb un llac navegable al voltant del qual s'ubiquen àrees de gespa i jocs infantils. Itineraris principals amb paviment homogeni de formigó o terra compactada. Hi ha zones enjardinades sense delimitació específica. Desnivells amb escalons aïllats sense senyalització visual. Itineraris secundaris amb paviment no homogeni de taules de fusta.