Museu Taurí

El Museu Taurí de València es va inaugurar el 25 de juliol de 1929. Els seus fons procedixen, majoritàriament, d’un generós llegat del gran aficionat Sr. Lluís Moroder Peiró, que, al morir, va cedir a la Diputació Provincial de València tota la col·lecció d’objectes i de llibres taurins de la seua propietat. Este patrimoni, juntament amb la col·lecció del picador José Bayard, Badila, va formar la base dels materials amb què s’inauguraren les primeres exposicions permanents. Des d’aleshores el museu ha viscut diverses incidències, i ara és obert al públic després d’una gran reforma estructural i de continguts. L’objectiu d’esta reforma ha estat de transformar el museu en un autèntic centre divulgatiu i didàctic, on, de la manera més clara possible, tant aficionats com visitants puguen tindre una clara i també completa panoràmica de la història del toreig, representada en les figures dels matadors valencians de major significació.

Des del Museu Taurí es pot visitar la Plaça de Bous de València i fer-se un recorregut per cadascun dels espais que la componen- sempre que no es trobe ocupada davant la celebració d'un esdeveniment.

SEGLE: 
HORARIS: 

De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Últim accés: 18:30 h.
Diumenges i festius, de 10 a 14 h. Últim accés: 13:30 h.

patrimoni unesco: 
no-patrimonio
Dto. Valencia Tourist Card: 
Temática: 
RESERVA PRÈVIA: 
no-reserva
SERVICIS: 
Imagen destacada: 
Dirección: 

Pasaje Doctor Serra, 10; 46004 - Valencia

Dirección Maps: 
POINT (-0.3756975 39.4659628)
TELÈFON: 
+34 963 883 738
EMAIL: 
infotaurino@dival.es
ZONA TURÍSTICA: 
Tipo recurso turistico: 
TARIFES: 
Entrada general: 2 €, Entrada reduïda: 1 €. Entrada gratuïta dissabtes, diumenges i festius. Inclou accés a la Plaça de Bous. Hi ha diverses sessions diàries de l’audiovisual.