Museu de la Ciutat (Palau Marqués del Campo)

Edifici del segle XIX ubicat al palau del marquès del Campo. Acull una exposició permanent de fons arqueològics de l’època de la fundació de la ciutat, època romana, visigòtica, musulmana i cristiana. Igualment recull documents de l’època de la conquesta de València pel rei Jaume I i d’èpoques posteriors; maqueta del Palau Reial de València; exposicions temporals d’artistes valencians i col·leccions pictòriques de l'Ajuntament de València.

SEGLE: 
HORARIS: 

De dilluns a dissabte, de 10.00h a 19.00h ininterrompudament.

Diumenges i festius, de 10.00h a 14.00h.

patrimoni unesco: 
no-patrimonio
Dto. Valencia Tourist Card: 
Temática: 
RESERVA PRÈVIA: 
no-reserva
SERVICIS: 
Imagen destacada: 
Dirección: 

Plaza del Arzobispo, 3; 46003 - Valencia

Dirección Maps: 
POINT (-0.371619 39.4636683)
TELÈFON: 
+34 963 525 478
ZONA TURÍSTICA: 
Bus: 
Perfil Turista: 
Tipo recurso turistico: 
TARIFES: 
ENTRADA GRATUÏTA. Provisionalment, i mentre es treballa en la implantació de l'pagament mitjançant datàfons. ------------------------------------------------------------ Preus: 2€, 1€ (xiquets de 7 a 12 anys, grups, jubilats i estudiants amb carnet jove) i abonament d’un dia per a tots els museus municipals, 6 € (de venda als mateixos museus). Accés gratuït diumenges i festius.
Física: 

Aparcament:

Reservades sis places públiques de 220x450 cm amb senyalització vertical i horitzontal: tres a la plaça Sant Esteve a 150 m de distància, una altra a la Plaça del comte Carlet a 210 m de distància, una al carrer del Palau 140 m de distància i una al carrer Poeta Lorente 270 m de distància. Totes de paviment homogeni amb itinerari accessible fins al Museu i amb àrea d'acostament superior a 120 cm per ambdós costats del Museu. Places públiques reservades situades al pàrquing públic de la plaça de la Reina a 400 m de distància. Amb itinerari accessible fins al Museu.

Accés:

Entrada al pati interior de l'edifici mitjançant rampa de 2,97% d'inclinació, 30 cm de longitud i 180 cm d'ample. Porta amb ample lliure de pas de 220 cm d'obertura permanent. Porta d'accés a l'interior de l'edifici mitjançant rampa, sense passamans, de 4,37% d'inclinació, 154 cm de longitud i 160 cm d'ample. Paviment antilliscant.

Recepció:

Ubicada en planta baixa accessible Mostrador de 120 cm d'altura i 60 cm de fons inferior.

Mobilitat interior:

Edifici de dues plantes comunicades per mitjà d'escales i ascensor. A la segona planta hi ha un desnivell només accessible per mitjà d'escala doble de vuit escalons. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Paviment homogeni i antilliscant

Lavabos:

Accés al lavabo mitjançant rampa amb passamans d’aproximadament 3 m d'ample, 7% d'inclinació i 120 cm d'ample. El vàter no amb compta amb barres de suport. Accés frontal de 80 cm i 30 cm als laterals. Porta d'accés al lavabo amb 70 cm d'ample lliure de pas. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 120 cm de diàmetre.

Ascensor:

Hi ha un ascensor que comunica les plantes Baixa i Segona. Situat en planta accessible amb itinerari accessible. Ascensor amb ample lliure de pas de 90 cm i cabina de 120x100 cm. Botons de trucada a 135 cm d'altura, botons interiors a 95 cm d'altura i passamans a 120 cm d'altura.

Escala:

Hi ha una escala que comunica les plantes Baixa a Primera. Amb itinerari alternatiu mitjançant ascensor. Compta amb quatre trams de vuit escalons homogenis, de 16 cm d'altura i 35 cm d'empremta. Amb passamans doble a un costat de l'escala, situat a 90 cm d’altura. Prolongat en replanells intermedis però no en àrees d'embarcament-desembarcament. Paviment antilliscant i homogeni. Hi ha una altra escala que comunica les Plantes Primera a Segona. Amb itinerari alternatiu per mitjà d'ascensor. Compta amb dos trams de 19 escalons homogenis, de 17 cm d'altura i 30 cm d'empremta. Amb passamans senzills a un costat i a l'altre, situats a 100 cm d'altura. Prolongats en replanells intermedis però no en àrees d'embarcament-desembarcament. Sòl antilliscant i homogeni

Exposició:

L'exposició ocupa les plantes Primera i Segona. Itinerari sense desnivells Corredors amb ample lliure de pas de més de 120 cm. Les sales no compten amb mobiliari de descans.

Auditiva: 

Accés:

Porta d'accés a l'interior de l'edifici envidrada.

Recepció:

Mostrador de 120 cm d'altura.

Mobilitat interior:

Sense informació escrita dels servicis prestats. Hi ha panells informatius amb pictogrames o textos curts. Amb avisadors lluminosos d'emergències.

Lavabos:

Sense sistema visual lliure / ocupat Sense banda lliure inferior en porta de cabina

Ascensor:

Amb indicador de parada i informació visual a la cabina però no a l’exterior. Sense avisador lluminós d'emergències. Porta no envidrada.

Exposició:

Es realitzen visites guiades en llengua de signes amb reserva prèvia.