CASA MUSEU SETMANA SANTA MARINERA

TIME1 = Array

En el seu recorregut podem contemplar: imatges, trons, andes, estendards, hàbits i trages de Germandats, Confraries i Corporacions que agrupa la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.

HORARIS: 

De dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h i de 15.00h a 19.00h. Diumenges i festius, de 10.00h a 14.00h. 

DIES DE TANCAMENT: 
12:00am
patrimoni unesco: 
no-patrimonio
Temática: 
RESERVA PRÈVIA: 
no-reserva
Imagen destacada: 
Dirección: 

Rosario, 1; 46011 - Valencia

Dirección Maps: 
POINT (-0.3319028 39.4632169)
TELÈFON: 
963 525 478
Tipo recurso turistico: 
TARIFES: 
Gratuït
Física: 

Aparcament:

Hi ha dues places públiques pròximes, amb senyalització vertical i horitzontal, al carrer d'Escalante, amb itinerari accessible fins al Museu.

Accés:

Entrada principal sense desnivells. Porta amb ample lliure de pas de 156 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de tirador situat a 116 cm d'altura.

Recepció:

Ubicada en Planta Baixa accessible sense desnivells. Mostrador de 110 cm d'altura.

Mobilitat interior:

Edifici de dues plantes comunicades per mitjà d'escala i plataforma elevadora. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Paviment homogeni i antilliscant.

Lavabos:

Hi ha un lavabo adaptat unisex amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura cap a dins amb manilla, amb 88 cm d'ample lliure de pas i sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura cap a dins amb manilla, amb 88 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Forrellat fàcil de manipular. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 80 cm d'altura amb faldó. Altura lliure inferior de 57 cm i 35 cm de fons No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 90 cm d'altura. No inclinat. Espai d'accés a l'inodor de 80 cm pel costat dret i 180 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat esquerre i fixa al costat dret. Ambdues situades a 60 cm d'altura. Separació entre barres de 65 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina.

Exposició:

Ubicada en la seua totalitat a la Planta Baixa. Porta d'accés amb ample lliure de pas de 156 cm. Itinerari sense desnivells. Corredors amb ample lliure de pas de 220 cm. Les sales no compten amb mobiliari de descans.

Auditiva: 

Accés:

Porta parcialment envidrada.

Recepció:

Mostrador de 110 cm d'altura, amb mampara i sense bucle d'inducció magnètica.

Mobilitat interior:

Sense informació escrita dels servicis prestats. Hi ha panells informatius a cadascuna de les estàncies amb pictogrames o textos curts. Amb avisadors lluminosos d'emergència.

Lavabos:

Sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina.

Visual: 

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast.

Recepció:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles i paviment antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. Mostrador de 110 cm d'altura sense il·luminació directa.

Mobilitat interior:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Hi ha senyals informatius amb pictogrames contrastats. Il·luminació homogènia.

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils, situats a 145 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.

Exposició:

Porta d'accés envidrada amb senyalització contrastada. Paviment amb celles, antilliscant i homogeni. Itinerari lliure d'obstacles. Il·luminació homogènia i sense reflexos als elements expositius. Hi ha fullets explicatius de font mitjana i contrast cromàtic. Panells i rètols amb grandària de font mitjà i amb contrast cromàtic.